Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcările de pe drumurile naționale din Bihor supravegheate cu camere video

În ultima săptămână au fost montate toate cele nouă camere video pentru supravegherea a cinci parcări de pe drumurile naționale din Bihor.

Acesta este un proiect-pilot pe care Consiliul Județean Bihor și alte instituții partenere îl implementează cu scopul de a menține curățenia în județul nostru.

Parteneriat

La finalul lunii martie a fost încheiat un protocol de colaborare între Consiliul Județean Bihor, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor (IPJ Bihor), Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj (DRDP Cluj) din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Societatea RCS&RCS și Societatea BITROOT SOLUTION.

Conform protocolului de colaborare, firma Bitroot Solution pune la dispoziție gratuit nouă camere video pentru supravegherea a cinci parcări de pe drumurile naționale din Bihor, în timp ce compania RCS&RDS va asigura conexiunea la internet.

CJ Bihor monitorizează camerele video

DRDP Cluj are rolul de a identifica parcările unde se depozitează frecvent deșeuri. IPJ Bihor preia în comodat camerele de supraveghere video, le monitorizează permanent și organizează echipe mixte cu Comisariatul Județean Bihor al Gărzii Naționale de Mediu pentru aplicarea măsurilor necesare.

Consiliul Județean Bihor monitorizează, de asemenea, camerele video și transmite către autoritățile competente informațiile de interes. Totodată, colaborează cu partenerii și primăriile din județ pentru punerea în aplicare a protocolului.

Protocolul este valabil patru luni, cu posibilitatea de prelungire.

Reamintim că mai sunt monitorizate atât parcările de pe drumurile județene, cât și Defileul Crișului Repede, cu scopul de a descuraja depozitarea ilegală a deșeurilor

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Municipiul Cluj-Napoca a fost selectat, la Bruxelles, în cadrul competiției „100 de orașe inteligente și neutre climatic până în 2030”.

Clujul a intrat pe lista orașelor inteligente ale Europei

Articolul următor
Societatea Axial Construct Invest Cluj (ACIC) se află în stadiu final al lucrărilor de modernizare a Grădiniței Floare de Iris.

Axial Construct, aproape gata cu modernizarea Grădiniței Floare de Iris

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share