Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

KESZ România a devenit “partener de încredere” al Soletanche Bachy

Societatea de construcții KESZ România Cluj (KRC) a intrat în rândul partenerilor principali ai grupului francez Soletanche.
SBR Fundații și Kesz România au colaborat la proiectul Atenor Dacia One, din București

Societatea de construcții KESZ România Cluj (KRC) a intrat în rândul partenerilor principali ai grupului francez Soletanche.

În urma unei colaborări ce a inclus lucrări comune, KRC a primit distincția “Partener de încredere” din partea Soletanche Bachy România (SBR). Trofeul a fost înmânat de către Lorand Sata, general manager al SBR Fundații.

Lucrările comune includ proiecte de amploare precum Atenor – Dacia One (București) sau Tradecenter (Oradea). SBR Fundații, specializată în soluții geotehnice complexe, avea un portofoliu de proiecte în mai multe județe.

Printre ele se numără un depozit logistic în Cernica, lucrări de infrastructură pe Autostrada 0, hub-uri industriale și tehnologice din Cluj, Mureș, Constanța. SBR înregistra afaceri de 51 de milioane de lei, cu 133 de angajați, în 2020.

Aceasta vizează asocieri cu companii importante din infrastructura rutieră, feroviară, maritimă pentru lucrări speciale cu impact major în activitatea economică a României.

KESZ România a finalizat sediul central al Băncii Transilvania, un proiect de birouri de 46 de milioane de euro. Alte proiecte din portofoliu său sunt Hexagon Offices (Cluj-Napoca) sau hala Hirschmann Automotive (Mureș).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un cluster de învățământ dual, cu campus integrat, pe profil de robotică, este pe cale de a fi concretizat în orașul bistrițean Beclean.

Becleanul își face un centru de robotică

Articolul următor
Agenția de Dezvoltare Județeană (ADJ) Harghita a organizat o acțiune de informare pentru alimentația sănătoasă la Parlamentul European.

Agricultura Harghitei, promovată în Parlamentul European

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share