Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare KFC II la Zalău

Rețeaua de restaurante fast-food KFC va avea o nouă unitate în municipiul din Sălaj, pe fosta platformă industrială Armătura.
Al doilea restaurant va apărea pe locul ruinelor de la Armătura | Foto: TB

Rețeaua de restaurante fast-food KFC va avea o nouă unitate în municipiul din Sălaj, pe fosta platformă industrială Armătura.

Viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, a informat despre investiția care urmează a se demara la Armătura, potrivit Sălajul Liber. Peste drum de noul McDonald`s, se va construi un KFC Drive. Termenul final al investițiilor este 2025, spune Bălăjel. KFC are deja un restaurant în localitate, în Zalău Value Centre (ZVC).

Fabrica Armătura este demolată în două etape. Prima dată, s-a pus eliberat jumătate din fabrică, aceasta fiind înlocuită cu ZVC. A urmat vânzarea celei de-a doua jumătății, vândută cu 1 milion de euro. Se lucrează la demolarea uzinei.

Din 2021, brokerii de la BRK Financial susțin lichiditatea acțiunilor Sphera Franchise Group (SFG), cel mai mare grup din industria de food service din România listat la Bursa de Valori București. SFG deține companiile ce operează în franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Taco Bell. La nivel internațional grupul operează restaurante în Republica Moldova și Italia, având în portofoliu 161 de unități în cele trei țări.

ZVC își schimbă “stăpânii”

Potențialii cumpărători ai ZVC au venit, sâmbătă, cu mai multe elicoptere pentru a evalua complexul comercial. Vizita s-a datorat faptului că fondul de investiții condus de sud-africani cumpără şase centre comerciale în România, între care şi ZVC. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 320 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Concernul Apple are un birou în România și vrea să se extindă, a anunțat deputatul clujean Sabin Sărmaș.

Sabin Sărmaș s-a întâlnit cu delegația Apple. "Vor să se extindă în România"

Articolul următor

HOTCO, 5th edition, 30-31 May, in Budapest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share