Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Desant de business la Zalău. Cumpărătorii Value Centre au aterizat cu 5 elicoptere

https://www.sportulsalajean.ro/articol-170974/video-aparitie-inedita-deasupra-zalaului-cinci-elicoptere-cu-oameni-de-afaceri-din-africa-de-sud-au-survolat-zona-scopul-a-fost-zalau-value-center/?fbclid=IwAR0O773k55ZJAeg0EqSUTn5WXe6QPXEvSjK6dmTrA65kyCccF1GOzCAi5v4

Potențialii cumpărători ai Zalău Value Centre (ZVC) au venit cu mai multe elicoptere pentru a evalua complexul comercial.

Sâmbătă cele cinci elicoptere au survolat Zalăul, potrivit Sportul Sălăjean. În jurul orei 09:30, sud-africanii au aterizat în parcarea din faţa ZVC. A urmat un tur al centrului comercial, pentru a evolua locaţia. Apoi, oamenii de afaceri şi-au continuat periplul către alte locaţii pe care le deţin în ţara noastră.

Vizita s-a datorat faptului că fondul de investiții condus de sud-africani cumpără şase centre comerciale în România, între care şi ZVC. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 320 de milioane de euro.

MAS Real Estate cumpără de la PKM Development un portofoliu de șase centre comerciale în România. Două sunt situate în zona capitalei, iar cele celelalte la Ploieşti, Sfântu Gheorghe, Bârlad şi Zalău.

Sud-africanii se află în proces de extindere. În 2019 aceștia au achiziţionat alte nouă mall-uri de la PKM. Investiţia s-a ridicat la 109 milioane de euro. Cu noile centre comerciale, MAS-RE ajunge la 17 proprietăți comerciale în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) îi va învăța pe oamenii de afaceri din județ să evite intrarea în litigii comerciale.

Antreprenorii din Maramureș, instruiți să nu intre în litigii comerciale

Articolul următor
Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania (BT) Cluj a aprobat răscumpărarea a maximum 900.000 acțiuni (din totalul celor 4 milioane de aprobate a fi răscumpărate de către adunarea generală extraordinară a acționarilor) cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune.

Banca Transilvania încheie fuziunile cu Țiriac Leasing și Idea Bank

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
(Cluj-Napoca, 14–24 iunie)
Citeste mai mult

Cinema și fine dining la TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14–24 iunie) a făcut cunoscute filmele secțiunii Film Food. “Deseori, mâncarea înseamnă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share