Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unde își trimite charterele HiSky de la Cluj-Napoca: Egipt, Turcia și Tunisia

Compania aeriană HiSky a stabilit destinațiile avioanelor sale turistice cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Compania aeriană HiSky a stabilit destinațiile avioanelor sale turistice cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

HiSky are programate de pe aeroportul clujean zboruri charter către Hurghada, Marsa Alam, Sharm El Sheikh (Egipt), Antalya (Turcia) și Monastir (Tunisia). Compania s-a lansat în 2020 și operează pe AIAIC din aprilie 2021.

Atunci a poziţionat prima aeronavă pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca, operând atât destinații regulate, cât și charter turistice printr-un parteneriat încheiat cu agenția Amara Tour. Alături de cursele Cluj – București, inaugurate în 9 mai, HiSky mai operează zboruri regulate spre Dublin (Irlanda).

“Competiția aduce bilete mai ieftine”

„Apreciem faptul că o nouă companie aeriană a decis deschiderea acestei rute interne. Aceasta vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu Tarom şi Blue Air. Bucureşti este una dintre cele mai solicitate destinaţii, cu un grad de încărcare foarte mare. Prin creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către HiSky, dorim să asigurăm diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană.

Deseori, competiţia aduce scăderi de preţuri la bilete. Suntem convinși că destinația se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic: business, etnic sau turistic”, susține Viorel Federiga, preşedintele AIAIC. De pe aerogara din Cluj mai efectuează zboruri de linie Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
65% dintre companiile industriei serviciilor pentru afaceri solicită angajaților să lucreze de la birou 2-3 zile pe săptămână.

Provocările post-Covid ale serviciilor pentru afaceri: motivarea angajaților și întoarcerea lor la birouri

Articolul următor

Camera de Comerț Maramureș susține schimbarea legii camerelor de comerț

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
(Cluj-Napoca, 14–24 iunie)
Citeste mai mult

Cinema și fine dining la TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14–24 iunie) a făcut cunoscute filmele secțiunii Film Food. “Deseori, mâncarea înseamnă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share