Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Videochatul, un domeniu din ce în ce mai accesibil și mai profitabil pentru tinere și nu numai!

videochat

Industria de divertisment online pentru adulți reprezintă unul dintre domeniile economice care au cunoscut o dezvoltare tot mai spectaculoasă, în ultimii ani. Factorii care stau la baza acestei evoluții sunt multipli. Este vorba, în primul rând, despre progresele tehnologice, ilustrate de faptul că tot mai multe persoane au acces la internet și dețin calculatoare, laptopuri sau smartphone-uri.

Restricțiile generate de pandemia de coronavirus au contribuit, la rândul lor, la progresul fără precedent înregistrat de industria de videochat. În condițiile în care interacțiunile sociale au fost limitate drastic timp de aproximativ 2 ani, un număr tot mai mare de persoane a descoperit discuțiile purtate online, pe site-urile destinate adulților.

Companiile din domeniu au investit considerabil, astfel încât show-urile modelelor de videochat de top au în prezent o calitate a imaginii și a sunetului comparabilă cu cea a unor filmări realizate de cei mai buni profesioniști. Prin urmare, nu este de mirare că tot mai mulți bărbați sunt dispuși să plătească pentru compania online a unor tinere fermecătoare.

Bineînțeles, dezvoltarea industriei în ansamblu înseamnă profituri mai mari pentru toți cei implicați, inclusiv pentru tinerele aflate în prim-plan pe cele mai prestigioase site-uri internaționale. Iată câteva cifre care ilustrează această evoluție!

1 000 de dolari – venitul minim garantat, în primele luni de activitate

La cele mai mari companii din domeniu, precum Studio 20, modelele începătoare beneficiază, încă din momentul în care semnează contractul, de câștiguri situate peste salariul mediu din România.

Este vorba despre un venit minim garantat în valoare de 1 000 de dolari pe lună, acordat în primele trei luni de activitate, indiferent de performanțele pe care fetele le realizează, în acest timp, pe site-urile de videochat. Ele obțin astfel confortul financiar necesar pentru a se concentra pe ceea ce este mai important la început: familiarizarea cu domeniul în care doresc să își construiască o carieră.

65% – valoarea comisionului și a bonusurilor

Fiecare model Studio 20, indiferent de vârstă sau de studioul cu care colaborează, primește un comision standard brut în valoare de 50%. Dincolo de acest prag, are însă posibilitatea de a obține mai multe bonusuri cumulative, după cum urmează:

  • 2% dacă activează online peste 90 de ore într-o perioadă de două săptămâni,
  • 5% dacă lucrează peste 100 de ore într-o perioadă;
  • încă 5% dacă obține venituri mai mari de 10 000 de euro;
  • un alt bonus de 5% dacă rămâne în echipa de modele timp de 12 luni complete.

Modelele de videochat pot să cumuleze aceste bonusuri, cu excepția primelor două, astfel încât există posibilitatea de a ajunge la un comision de 65%.

0% – dobânda creditelor obținute direct de la firmă

După 6 luni de activitate neîntreruptă în cadrul aceluiași studio de videochat, fetele au posibilitatea de a accesa credite direct de la firmă, fără dobândă și fără intermedierea vreunei bănci.

Ele trebuie să strângă 20% din suma pe care doresc să o împrumute, iar studioul le oferă diferența. Nu există dobânzi sau comisioane, iar ratele urmează să fie plătite din încasările obținute ulterior pe site-urile pentru adulți.

Toate aceste facilități oferă o explicație cât se poate de clară a atracției pe care activitatea ca model de videochat o exercită asupra unui număr tot mai mare de femei din România, tinere și nu numai!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) va găzdui reuniunea universităților fondatoare ale consorțiului NeurotechEU.

Consorțiul NeurotechEU se reunește la Cluj

Articolul următor

Gala Elite în Business a ajuns în Maramureș. 56 de companii premiate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share