Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Datacor și-a prezentat soluțiile de conectivitate în Germania

Integratorul IT&C Datacor a expus la Târgul Angacom de la Koln soluțiile de conectivitate fibră optică produse la fabrica sa din Bistrița.

Integratorul IT&C Datacor a expus la Târgul Angacom de la Koln soluțiile de conectivitate fibră optică produse la fabrica sa din Bistrița.

“Este evident că lumea a așteptat deschiderea târgurilor cu prezență fizică. Ne bucurăm să fim expozanți la primul mare târg de telecomunicații din Europa, Angacom”, au transmis reprezentanții Datacor. Compania bistrițeană s-a prezentat în Germania cu soluțiile sale de conectivitate prin fibră optică.

La expoziția de la Koln a participat și compania românească BitDefender. Angacom este principala platformă de întâlnire din Europa în domeniul comunicațiilor. În acest an subiectele principale au fost Gigabit Networks, FTTX, 5G, Video Streaming, Smart City, Smart Home.

Datacor a administrat, anul trecut, implementarea celui mai mare proiect de cablare structurată din România, pentru un grup multinațional de IT. Acesta a presupus relocarea într-un spaţiu nou și amenajarea a 30.000 mp de birouri.

A fost cel mai mare proiect ca număr de porturi din România în 2021. Infrastructura pentru proiect a inclus soluţii de cablare, climatizare, instalaţii electrice, cabinete de reţea, suport tehnic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pulsul investitorilor străini în România: 75% se așteaptă la creșteri ale businessului

Articolul următor
Proiectul de reabilitare a Castelului Teleki, din localitatea maramureșeană Pribilești, va fi depus pentru fonduri europene.

Castelul Teleki, propus la reabilitare pe banii Europei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share