Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni își pregătește în fabrică viitorii electricieni

Producătorul de cabluri din Bistrița va organiza o sesiune de pregătire practică pentru tinerii de la Liceul Tehnologic Forestier (LTF).
Tinerii au o săptămână de acomodare și opt săptămâni de practică | Foto: LTF

Producătorul de cabluri din Bistrița va organiza o sesiune de pregătire practică pentru tinerii de la Liceul Tehnologic Forestier (LTF).

“De la începutul lunii îi avem alături de noi, în practică, pe elevii de la LTF, care se pregătesc să devină electricieni. După o primă săptămână de acomodare, ei trec prin opt săptămâni de practică împărțite în patru module.

Astfel, elevii de la LTF au ocazia să cunoască procesul de producție în toate etapele sale. Este îmbucurător să vedem interesul tinerilor pentru activitatea Leoni. Suntem onorați că avem ocazia să contribuim la dezvoltarea lor, mai ales în această etapă atât de importantă pentru ei”, susțin reprezentanții companiei.

Au apelat la lucrătoare din Ucraina

Producătorul german de componente auto a încadrat recent 44 de femei refugiate în țara noastră în urma războiului din Ucraina. Acestea pot munci în România în urma completării unei declarații pe propria răspundere. Angajatele de la Leoni sunt cazate la un hotel din Bistrița, multe fiind însoțite de copii.

Compania bistrițeană avea 5.172 angajați în 2020. Aceasta furnizează sisteme de cablaje pentru producători internaționali premium de mașini. Cu 13.000 de salariați în România, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori industriali din țara noastră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A început cea mai mare conferință de tehnologii fără săpătură din România

Articolul următor

Bosch Future Mobility Challenge - prima ediție cu participare globală a avut loc la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share