Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Trei Brutari” investește 6,7 mil Euro în Parcul Industrial Eurobusiness I din Oradea

ADLO a semnat un contract în valoare de 6,7 mil. Euro cu Trei Brutari SRL pentru construirea unei unități de producție specialități și produse de patiserie.

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA, în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea și din județul Bihor, a atribuit o parcela de 8.760 mp pe baza depunerii unei Scrisori de Intenție și a parcurgerii procedurii de negociere directă desfășurată la finalul lunii februarie 2022 pentru Parcul Industrial Eurobusiness I cu societatea Trei Brutari SRL.

Contractul privind investiția s-a semnat marți, 17.05.2022, de către reprezentanții ADLO SA. și reprezentanții Trei Brutari SRL. pentru realizarea unei unități de producție specialități și produse de patiserie, în suprafată de aproximativ 4.200 mp.

Valoarea investiției initiala asumată este de 6,7 milioane euro, urmând a crea 20 de locuri de muncă.

Activitate

Compania activează din anul 2010 în domeniu, iar începând cu anul 2023 și-a exprimat intenția de a desfășura în Parcul industrial EBP I activitățile de producție specialități și patiserie, activități de cross-dock, picking și distribuție, specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial.

Reprezentanții societății Trei Brutari SRL au declarat că au purtat negocieri pentru realizarea acestui proiect și în alte zone din țară, dar au ales Oradea datorită diversității consumatorilor din această piață, precum și datorită poziționării geografice.

Suntem incântați de faptul că tot mai multe companii cu capital românesc reușesc să investească și să își extindă activitatea și în alte zone din țară”, a declarat Alina Silaghi, directorul executiv al ADLO.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
investitii sibiu - fabrica ifm 2

Fabrici, hub-uri, hypermarket: Investiții noi în județul Sibiu

Articolul următor

Autoritatea pentru Reformă Feroviară vrea să cumpere 62 de trenuri electrice cu 4,1 miliarde lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share