Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fondatorul SomProduct, mentor al antreprenorilor din Maramureș

Sergiu Cadar, cofondator al rețelei SomProduct, se va întâlni cu membrii Clubului Întreprinzătorilor Maramureș (CIM).
Familia Cadar, la inaugurarea magazinului din CTPark Cluj | Foto: TB

Sergiu Cadar, cofondator al rețelei SomProduct, se va întâlni cu membrii Clubului Întreprinzătorilor Maramureș (CIM).

Directorul general al SomProduct este considerat drept unul dintre cei mai apreciați antreprenori maramureșeni din noul val. El va conferenția, în 23 mai, la Hotelul Magus, din Baia Mare, în cadrul evenimentului “Time to Talk Business”. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu invitatul special, să îi descopere parcursul antreprenorial și să primească recomandări de business.

Aceștia vor afla provocările prin care a trecut ca antreprenor, viziunea sa despre viitorul comerțului online, dar și planurile de extindere a retailerului de mobilă și decorațiuni.

De la trei saltele, la 90.000 de repere

SomProduct a inaugurat recent un magazin de mobilier și decorațiuni pe 2.500 mp în CTPark Cluj. Fondatorii Sergiu și Cristina Cadar au un plan de extindere pe 10 ani, la nivel național. SomProduct are în vedere deschiderea de magazine în mai multe orașe, gestionarea a cât mai multe spații de depozitare pentru a facilita transportul și livrarea rapidă a produselor. Compania își propune să devină cel mai mare brand Home & Deco din România în următorii 3-5 ani.

În 1995, SomProduct a deschis o fabrică de saltele manufacturate de la Baia Mare. În prezent brandul Cadar este una dintre cele mai recunoscute mărci de saltele din țară, pe segmentul premium. În 2008, Sergiu și Cristina Cadar puneau bazele unui magazin online, cu cinci produse: trei saltele, o somieră, o canapea. Portofoliul cuprinde acum 90.000 de produse.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Județean (CJ) Cluj susține că este singurul din țară care emite certificate de urbanism digitale, valide juridic, nu doar de informare.

Județul Cluj emite certificate digitale de urbanism valide. Alin Tișe: "Revoluționăm relația cu cetățenii"

Articolul următor
Edilul Emil Boc, premierul Nicolae Ciucă și președintele Comitetului European al Regiunilor (CoR), Apostolos Tzitzikostas, au făcut un schimb de opinii cu tinerii din Cluj-Napoca.

Primarul Clujului, la Europe Goes Local: “Ne aflăm aici într-un context privilegiat”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share