Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aradul vrea să-și atragă turiști prin oferta cultural-muzeistică

Luni, 23 mai 2022, la sediul muzeului arădean a avut loc o primă întâlnire de lucru între reprezentanții agențiilor de turism și a furnizorilor de servicii din industria ospitalității din Arad și instituțiile de cultură, subordonate Consiliului Județean Arad, pentru a pune bazele unui parteneriat activ în vederea promovării culturale și turistice a județului Arad.

Expoziții

Întâlnirea a demarat cu o prezentare punctuală a noilor spații expoziționale deschise publicului în Palatul Cultural: Pinacoteca Muzeului în care sunt expuse valoroase opere de patrimoniu european din vechea Galerie de artă (dr. Adriana Pantazi), Muzeul de Științe ale Naturii, redeschis recent după un nou concept expozițional (dr. Camelia Patko), Expoziția Tezaur 1848/1849 care reunește patrimoniul primei colecții muzeale din Arad – Muzeul de relicve (Fekete Károly) și Expoziția Arad – Decembrie 1989 dedicată eroilor arădeni și Aradului, al doilea oraș al Revoluției române din 1989 (Ionel Costin).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
România va gestiona de trei ori mai multe fonduri europene cu un personal mărit cu 30%, anunță ministrul Marcel Boloș.

Marcel Boloș face 500 de angajări la Ministerul Proiectelor Europene

Articolul următor
formaremedicala.ro

Topul județelor după PIB/locuitor: Cinci județe din Transilvania, peste media națională

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share