Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcare subterană cu 111 locuri în centrul municipiului Satu Mare

Primăria Satu Mare va scoate la licitație construirea unei parcări subterane în centrul municipiului Satu Mare.

Parcarea ar urma să aibă peste 3.500 de metri pătrați și 111 locuri de parcare pe un singur nivel. Valoarea investiției se ridică la aproape 20 de milioane de lei.

,,Primăria Satu Mare va scoate la licitație construcția, prin concesiune, unei parcări subterane pe un singur nivel, cu 111 locuri de parcare pe o suprafață construită de 3.540 metri pătrați în Piața Libertății. Valoarea estimată a investiției este de 19.031.142 lei. Accesul se va realiza de pe strada I.C. Brătianu, iar ieșirea autovehiculelor se va realiza prin același punct”, informează municipalitatea.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Ultimele tendințe în industria informatică le-au fost prezentate elevilor Școlii Internaționale Baia Mare (SIBM) la sediul companiei Holisun.

Tinerii din Baia Mare, inițiați “live” în tehnologie de Holisun

Articolul următor
Producătorul clujean de legume Bio Culture va schimba, în acest an, ambalajele clasice cu unele biodegradabile, a anunțat fondatoarea Alina Nedeluș.

Bio Culture trece la ambalajele exclusiv biodegradabile

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
8
Share