Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Botezatu își va prezenta noua colecție la Oxygen Pool

Designerul Cătălin Botezatu va inaugura sezonul estival la complexul Oxygen Pool & Lounge (OPL), din localitatea clujeană Vâlcele.

Designerul Cătălin Botezatu va inaugura sezonul estival la complexul Oxygen Pool & Lounge, din localitatea clujeană Vâlcele.

Botezatu va prezenta o colecție de costume de baie. Creatorul de modă este singurul din România care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale, începând de la design, scenariu, scenografie, regie, coloană sonoră, styling.

În 2007, a realizat o prezentare de lenjerie în timpul unei curse aeriene, la altitudinea de 10.000 m, pe ruta București – Paris. Printre parteneriatele sale se numără cele cu Quelle, Sabion, Valeria Marini. Acesta a susținut prezentări la Paris, New York, Milano, Cairo, Tunis. Botezatu colaborează cu Laurent Tourett – coafură și Mirela Vescan – machiaj.

Designerul Cătălin Botezatu va inaugura sezonul estival la complexul Oxygen Pool & Lounge (OPL), din localitatea clujeană Vâlcele.  

Evenimentul, programat în 11 iunie, se va întinde pe durata a 12 ore. Printre invitați mai figurează DJ Chriswell și Tony Maier, alături de MC Iacob și Tara (Napoca FM). Complexul din comuna Feleacu reprezintă o extensie a Hotelului Premier, concretizată într-o sală de evenimente de 400 de locuri și o piscină în aer liber, cu apă încălzită, zonă VIP și lounge bar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
mobilitate urbana

Cinci tendințe pentru viitorul mobilității urbane. România, încotro?

Articolul următor
Autostrada Transilvania (A3) și legăturile acesteia au fost monitorizate atât de instituțiile de stat (CNAIR), cât și de organizațiile private (API).

Dublu control pe A3: public și privat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share