Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blitz Imobiliare s-a asociat cu Element X pentru vânzări în Dubai

Agenția clujeană Blitz Imobiliare s-a asociat cu compania de private equity și brokeraj Element X pentru intermediere de proprietăți în Dubai.

Agenția clujeană Blitz Imobiliare s-a asociat cu compania de private equity și brokeraj Element X pentru intermediere de proprietăți în Dubai.

Serviciile imobiliare românești pentru proprietățile din Dubai vor deveni operaționale din această lună, au precizat reprezentanții asocierii Blitz – Element X. Anunțul a fost făcut la evenimentul Back to the Future de la București.

Blitz Dubai va pune la dispoziția investitorilor români oportunități imobiliare premium din cel mai modern oraș din Emiratele Arabe Unite. Partener al Blitz în Dubai este Elias Hannoush – CEO al Morgan’s International Realty.

Are statut de paradis fiscal

Dezvoltarea imobiliară din Dubai a fost posibilă datorită faptului că este un paradis fiscal. Nu există taxe sau impozite pe active, dividende, venituri, salarii, redevențe, chirii. Se plătește doar mentenanța unei proprietăți, calculată pe suprafața utilă. Prețurile la apartamentele pornesc de la 1.800 euro/mp.

Blitz a fost desemnată recent, la gala Imobiliare Awards, agenția anului și cel mai puternic brand din imobiliare în din România, iar fondatorul său, Cătălin Priscornită, antreprenorul anului în domeniu. Anul trecut agenția a înregistrat vânzări de 6,5 milioane de euro. Aceasta s-a extins în 13 centre economice din țară și a dezvoltat o structură de 400 de angajați și colaboratori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Județul Bistrița-Năsăud se află pe locul doi pe țară, după capitală, în topul angajărilor de refugiați ucraineni.

Leoni, RAAL și Sheriff, cei mai mari angajatori de ucraineni din Bistrița

Articolul următor

Autoritățile din Timiș doresc amplasarea a 13 stații de încărcare a vehiculelor, cu 3,1 milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share