Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, redeschisă mai devreme în acest an

CNAIR a anunțat că circulația rutieră pe Transfăgărăşan (DN 7C) – cea mai spectaculoasă șosea din România – s-a redeschis miercuri, 15 iunie, de la ora 8.00.

Potrivit drumarilor, circulația rutieră pe Transfăgărășan se redeschide între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) pentru toate categoriile de autovehicule.

Șoseaua leagă Transilvania de Muntenia, traversând cel mai înalt lanţ muntos din România, Munţii Făgăraş, pe o distanţă de aproximativ 92 km. prin judeţele Sibiu și Argeș. Şoşeaua ajunge la altitudinea maximă de 2042 metri la Bâlea Lac.

CNAIR susține că a reușit în acest an să efectueze lucrările necesare pentru curățarea și pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, respectiv 1 iulie.

Decizia de deschidere a traficului a fost luată după ce marți o comisie de revizie specială a verificat dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației.

Porţiunea de drum cuprinsă între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu) se va închide circulaţiei la sfârșitul lunii octombrie 2022.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mediaș devine oraș verde în cadrul rețelei BERD

Articolul următor
AROBS Transilvania Software (Cluj) și Teraplast (Bistrița-Năsăud) sunt singurele societăți din regiune listate la bursă care au apelat, prin intermediul eVOTE, la adunările generale ale acționarilor (AGA) derulate în sistem virtual.

Companiile listate din Transilvania fac pași timizi spre AGA electronică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share