Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Alba Iulia cumpără zeci de instrumente muzicale de 80.000 de lei

Primăria Alba Iulia cumpără zeci de instrumente muzicale în valoare de aproape 80.000 de lei. De asemenea, 172.206 de lei sunt alocați pentru repetiții și instruirea celor ce vor urma să cânte la instrumentele în cauză.

În total, proiectul este în valoare de 250.000 de lei, bani publici. Mai exact este vorba despre unul dintre cele cinci proiecte câștigătoare din ediția 2021, a bugetării participative, scrie alba24.ro.

Potrivit sursei citate, proiectul „Fanfara Tineretului Albaiulian” a fost depus de către Petru Adam, în domeniul Educație și cultură, adunând 2.424 voturi. Este vorba despre o fanfară care să activeze în Alba Iulia și să participe la evenimentele organizate de Primăria municipiului. Mai mult, se dorește ca fanfara să participe și la activități cu care orașul Alba Iulia este înfrățit.

Pentru a achiziționa toate cele necesare, Primăria Alba Iulia a lansat pe site-ul propriu, o achiziție publică. Valoarea totală a instrumentelor este estimată la 77.794 lei.

Potrivit autorităților, fanfara va participa la minimum 10 evenimente și, de asemenea, va stabili legături cu orașele înfrățite care au și ele fanfare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
AROBS Transilvania Software (Cluj) și Teraplast (Bistrița-Năsăud) sunt singurele societăți din regiune listate la bursă care au apelat, prin intermediul eVOTE, la adunările generale ale acționarilor (AGA) derulate în sistem virtual.

Companiile listate din Transilvania fac pași timizi spre AGA electronică

Articolul următor

Sălajul demarează circuite turistice cu caracter religios

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share