Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au săltat cu aproape 30% într-un an

“În raport cu prețurile din luna mai 2021, prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au înregistrat o creștere de 29.1% în luna mai 2022, conform indicelui Imobiliare.ro, conform Nestory"
Apartamentele la Cluj-Napoca după pandemie: prețuri mai mari la tranzacții mai puține | Foto: Nestory

Valorile de tranzacționare pentru apartamentele din Cluj-Napoca au urcat, în aprilie, cu 29,1% față de aceeași lună a anului trecut.

În raport cu prețurile din luna mai 2021, prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au înregistrat o creștere de 29.1% în luna mai 2022, conform indicelui Imobiliare.ro, citat de Nestory. “Prețul pe metru pătrat s-a majorat cu 555 euro, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Comparativ cu luna aprilie 2022, luna mai 2022 a adus creșteri de preț de 2.2%, respectiv cu 54 euro pe mp mai mult, pentru apartamentele din Cluj-Napoca”, potrivit agenției Nestory Imobiliare.

 

Mai puține tranzacții în martie

“Față de luna martie a acestui an, în luna aprilie au fost înregistrate cu 1562 mai puține tranzacții imobiliare. Mai exact, conform statisticilor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna aprilie au fost tranzacționate 2473 imobile pe raza județului Cluj.

Din aceste tranzacții, 726 au fost vânzări de apartamente, 1521 terenuri intravilane cu sau fără construcții și 226 terenuri extravilane”, remarcă brokerii clujeni.

Nestory Imobiliare este o platformă online de specialitate gestionată de brokerii Dumitru Gliga, Anca Câmpean și Greta Mikola. Aceasta se bazează pe căutări de proprietăți prin intermediul unor filtre.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sinohydro și Good Prod se mișcă greu pe Centura Zalăului

Articolul următor

Încasări record ale mall-urilor din România: 660 de milioane de euro în 2021

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share