Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încasări record ale mall-urilor din România: 660 de milioane de euro în 2021

Proprietarii celor 76 de mall-uri funcționale în România anul trecut au încasat de la magazinele pe care le găzduiesc circa 660 de milioane de euro, cu 22,8% mai mult decât în anul anterior. Sunt cele mai mari încasări din istoria pieței moderne de retail și au fost realizate în al doilea an de pandemie. Doar proprietarii a 6 mall-uri au încasat mai puțini bani anul trecut, aratü datele publicate de profit.ro.

Potrivit sursei citate, încasările record sunt impulsionate anual de noile inaugurări, amintind că în a doua jumătate a anului 2020 au fost deschise patru noi centre comerciale: Shopping City Târgu Mureș, Dâmbovița Mall din Târgoviște, Sepsi Value Center din Sfântu Gheorghe și AFI Brașov, care au generat în primul lor an de funcționare afaceri de 28 milioane de euro.

În top 3 cele mai profitabile centre comerciale din România se află NEPI Rockcastle, cu încasări de peste 200 milioane euro în 2021, cele cinci mall-uri dezvoltate de antreprenorul ieșean Iulian Dascălu, cu venituri de 101 milioane de euro, și AFI Europe (cu mall-urile di nBucurești, Ploiești și Brașov), care au raportat afaceri cumulate de 56,3 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
“În raport cu prețurile din luna mai 2021, prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au înregistrat o creștere de 29.1% în luna mai 2022, conform indicelui Imobiliare.ro, conform Nestory"

Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au săltat cu aproape 30% într-un an

Articolul următor

Tranziția Justă: Mureș și Hunedoara, printre județele care vor fi sprijinite pentru investiții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share