Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Twispay a fost acceptată drept membru principal al schemei de plată Visa

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care operează sub brandul Twispay, anunță că a fost acceptată drept membru principal al schemei de plată Visa. Acest lucru îi va permite companiei să își dezvolte activitatea atât pe zona de emitere carduri, cât și pe zona de acceptare la plată a cardurilor Visa.

„Astfel, Twispay își întărește poziția pe piața internațională, oferindu-le clienților săi servicii complete ce includ acum atât emiterea de carduri Visa în Spațiul Economic European, cât și acceptarea la plată a operațiunilor cu carduri Visa,” potrivit companiei.

Totodată, extinderea parteneriatului cu Visa va face ca instituția financiară cu sediul în România să nu mai depindă de instituții financiare sponsor intermediare, ceea ce îi oferă controlul asupra infrastructurii și, implicit, asupra serviciilor și gradului de satisfacție al clienților.

Pentru acest parteneriat, Capital Financial Services a parcurs un proces de audit ce a avut în vedere, politicile, sistemele și procedurile sale operaționale și de combatere a fraudelor, spălării banilor și a finanțării terorismului și planurile de business ale companiei.

Precizăm că Twispay este parte a grupului Elrond, fiind o instituție emitentă de monedă electronică, prima de acest fel licențiată în 2013 de către Banca Națională a României. Printre clienții Twispay se numără BlueAir, Fit4You Delivery, AvStore, Colete Online, Ritter Broker.

„O nouă eră pentru finanțele digitale”: BNR a aprobat achiziția de către Elrond a Twispay, care deține prima licență de e-money din România

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O nouă subvenție pentru agricultori: 200 euro/ha pentru producția de cartof de consum

Articolul următor
Administrația locală a concretizat doar proiecte mici de infrastructură în zona Cluj-Napoca, proiectele mari fiind gestionate prost, constată Asociația Pro Infrastructură (API)

API: Marile proiecte de infrastructură lipsesc la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share