Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vin banii din Emiratele Arabe Unite. Aeroportul Internațional Timișoara a primit scrisoarea de intenție pentru ridicarea zonei cargo, în valoare de 300 de milioane de euro

Posibilii investitori din Emiratele Arabe Unite cu care au fost purtate discuții la nivel guvernamental pentru investiții în dezvoltarea zonei cargo la Aeroportul Internațional Timișoara au trimis pe adresa acestuia o scrisoare de intenție prin care își manifestă interesul pentru acest obiectiv.

O delegație guvernamentală din România a vizitat în urmă cu câteva zile Emiratele Arabe Unite, iar din delegație a făcut parte și directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Stamatovici. Nu întâmplător, pentru că în discuțiile purtate în golf s-a discutat și despre dezvoltarea zonei cargo a AIT. Primele efecte au apărut deja,

„Ieri (n.r. joi), când am plecat din Abu Dhabi, deja emiratezii au trimis către aeroportul internațional Timișoara scrisoarea de intenție pentru a veni să dezvolte zona de cargo. În câteva ore lucrurile s-au mișcat extrem de repede, ceea ce mă face optimist. Probabil că în următoarele două săptămâni vor veni la Timișoara, dar nu doar în Timșoara. Vor veni și în Portul Constanța, pentru că există proiect de dezvoltare pentru Portul Constanța, pentru molurile 3 și 4 și pentru acea insulă artificială”, a declarat Sorin Grindeanu, prezent la Timișoara.

Centrul Logistic Intermodal cargo pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”, va presupune o investiție evaluată la 300 de milioane de euro, ce ar putea fi dezvoltat pe o suprafață de 65 de hectare și ar oferi facilități de depozitare și transport, inclusiv pentru mărfurile intercontinentale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două firme italiene vor reabilita calea ferată Caransebeș – Lugoj, pentru 1,3 miliarde de lei

Articolul următor
Constructorul tronsoanelor dintre județele Cluj și Sălaj ale Autostrăzii Transilvania, UMB Spedition, a calculat costuri suplimentare de 250 milioane lei.

1.000 de muncitori pe autostrada Cluj – Sălaj. “O deschidem în 2024”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share