Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RAAL va primi o finanțare de 5 milioane euro de la CEC Bank

CEC Bank a acordat producător de sisteme de răcire RAAL Bistrița o finanțare de 5 milioane de euro pentru susținerea activității curente.

CEC Bank a acordat producător de sisteme de răcire RAAL Bistrița o finanțare de 5 milioane de euro pentru susținerea activității curente.

Garanția pentru împrumutul luat de RAAL este emisă de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19, care acoperă 90% din credit, potrivit Forbes. ”Este un domeniu cu un mare potențial în contextul actual al relocării activităților industriale cât mai aproape de utilizatorii finali și al preocupărilor la nivel global pentru reducerea amprentei de carbon”, a declarat Bogdan Neacșu, director general al CEC Bank.

RAAL produce schimbătoare de căldură folosite în instalații industriale și în industria auto – domeniu cu potențial de creștere în contextul în care tehnologia schimbătoarelor de căldură poate fi utilizată și pentru creșterea eficienței energetice și reducerea consumului și a cheltuielilor de energie.

Vizează antreprenorii cu preocupări de mediu

Compania a fost privatizată în 1995. Grupul are 2.300 de angajați, afaceri anuale de 325 de milioane de lei și două unități de producție în România. “Vom continua să mobilizăm resurse financiare în condiții avantajoase pentru antreprenorii care dezvoltă tehnologii pentru utilizarea eficientă a resurselor.

Vom sprijini inițiativele firmelor care contribuie la susținerea atingerii obiectivelor naționale de mediu”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank. RAAL are propria echipă de cercetare și dezvoltare, majoritatea producției fiind destinată exportului. Printre clienții grupului se numără John Deere, Class sau Samsung.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Compania informatică NTT DATA România a inaugurat noul său birou din Sibiu, într-o atmosferă artistică, îmbrățișând moștenirea japoneză.

NTT DATA a inaugurat un sediu de 11 milioane de euro la Sibiu

Articolul următor
Parteneriatul a fost semnat între AGE, din grupul Carmistin, și Simtel Team, companie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

Simtel va construi 18 centrale fotovoltaice pentru Carmistin

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
12
Share