Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Matei Miko a preluat președinția Rotary Cluj-Napoca

Fondatorul Transilvania Fashion (stânga) a preluat președinția Rotary Cluj-Napoca

Omul de afaceri Matei Miko a fost numit în funcția de președinte al Clubului Rotary Cluj-Napoca (CRCN).

Noul președinte al CRCN a fondat compania Mikotronic Pioneer, dar și agenția Top Model Management Transilvania Fashion. El a gestionat mai multe ediții ale Balului Operei din Cluj-Napoca și organizează anual Gala Universității de Artă și Design – Fashion Design. De asemenea, este implicat în business-uri imobiliare și din sectorul restaurante-catering.

“Preluând președenția Clubului Rotary Cluj Napoca, în anul devizei, atât de potrivită mie, “Imagine Rotary”, vreau să mulțumesc echipei anterioare de conducere, președinte, secretar, trezorier, comitetului și tuturor membrilor, care au înfăptuit proiectele noastre proprii, sau în care clubul a fost implicat.

“You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one”, a statuat Jennifer Jones, Leader and President of Rotary International, ca temă pentru anul 2022-2023 la Rotary International Assembly. Service above self!”, a spus noul șef al CRCN.

Festival de modă, resuscitat după pandemie

Matei Miko a resuscitat Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion după un an de pauză impusă de apariția pandemiei. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Pro Transilvania. Acesta este parte a unui ciclu de gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei, pe care aceasta le organizează de 30 de ani, fiind conceput să contribuie la amplificarea vizibilității creativității designerilor prezentați pe scena europeană.

Locul de desfășurare a evenimentului va fi esplanada Casino din Parcul Central, care se va transforma datorită unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină și ecrane led într-un amfiteatru în aer liber. La festival și-au anunțat participarea designeri, branduri, case de modă și universități, invitați speciali din țară și din străinătate, modele, hairstyliști, make-up artiști, fotografi, bloggeri și jurnaliști.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Societatea de construcții bistrițeană Dimex 2000 a câștigat contractul de 101 milioane de lei, pe traseul DN 1H - Halmășd - Cerâșa - Cosniciu de Jos - Ip - Zăuan Băi - Camăr – limita cu județul Satu Mare.

Dimex 2000 va reabilita drumul Sălaj – Satu Mare cu 20 milioane euro

Articolul următor

Germanii de la Corratec inaugurează oficial fabrica de biciclete pe care o dețin la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share