Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sala Polivalentă din Brașov va fi construită de firme din trei județe

O asociere de firme din Bistrița, Cluj și Brașov va construi Sala Polivalentă din Brașov. Este vorba despre o investiție finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI). Directorul general al CNI, Manuela-Irina Pătrășcoiu, și liderul asocierii, Petrică Farcaș, administrator M.I.S. Grup, au semnat la Brașov contractul de lucrări, care are o valoare totală de 356,7 milioane de lei. Primăria va suporta 3,5% din cheltuieli.

Contractul privind realizarea investiției a fost semnat pe 4 iulie, în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Atilla.

Alături de MIS Grup Bistrița, din asocierea câștigătoare fac parte Electrogrup, Cluj, Energosteel ART SRL, Brașov împreună cu Yenigun Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi din Turcia – terț, având ca și subcontractanți: Terratest Geotehnic SA, Loyal Center SRL, Eco Garden Construct SRL; Roland Survey; Saiatest; Generalsting; Dianova Instal; Abcony Serv; Elron Energy CO, KONE Ascensorul SA.

Termenul de execuție este de 36 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Conform proiectului tehnic, sala polivalentă va avea o capacitate de 10.059 de locuri, în condițiile unei utilizări flexibile, și este destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale, cu respectarea normelor în domeniu, care să permită omologarea ei la standarde naționale și internaționale și care să asigure organizarea unei mari varietăți de competiții sportive, transmit reprezentanții Primăriei Brașov.

În cadrul Sălii Polivalente se va realiza și o sală de încălzire, care este de asemenea dotată cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.152 locuri, rezultând un număr total de 11.211 locuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cooperativa agricolă Podișul Transilvaniei. Prima investiție în comuna Mihai Viteazu

Articolul următor

Finanțare CNI pentru o creșă dotată cu panouri solare și fotovoltaice la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share