Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andra Lupu, un lider care inspiră pasiune

Andra este liderul echipei de management al proiectelor din cadrul Centrului de Inginerie Bosch din Cluj. O persoană autentică, orientată către oameni, un lider extrem de pasionat de job-ul, ei care vorbește cu mândrie despre reușitele mici și mari ale echipei.

Un material din campania: Let’s #inspire each other | Leadership @ Centrul de Inginerie Bosch
Citeste mai multe – aici

Andra Lupu s-a alăturat companiei în 2018 preluând responsabilitatea Grupului de management al proiectelor, acesta fiind primul grup satelit al Project Management Office din Germania. La început grupul avea două arii de responsabilitate: partea de suport în aria de management al proiectelor și suport în zona prototipurilor. Cele două arii se întrepătrund, deoarece toate proiectele pe care le gestionează au și această componentă de prototip.

Pe parcursul ultimilor aproape patru ani, activitatea grupului s-a diversificat semnificativ, nivelul de competențe a crescut, și a crescut și nivelul de responsabilitate. În ultimii doi ani au învestit mult timp în automatizarea tool-urilor și a proceselor interne pentru a avea o abordare cât mai lean. Cea mai mare provocare pentru echipă a fost transferul unor proiecte cu un grad ridicat de complexitate. În prezent activitățile lor cuprind două mari divizii din Bosch, ambele din zona automotive, însă două lumi diferite: una mai tradițională și alta care privește spre viitor în direcția conducerii automatizate.

„Mă bucur că am reușit să creăm împreună cu echipa mea un mediu propice dezvoltării și învățării continue, având și o orientare puternică spre clienți și către a livra proiecte de calitate. Împreună am reușit să ajungem acolo unde suntem astăzi. Acest lucru s-a văzut și în creșterea pe care am avut-o ca echipă în ultimul an. Nu pot decât să mă bucur de fiecare dată când reușim să mai aducem un subiect interesant în Cluj, și știu că aceasta este rezultatul pasiunii și determinării care se vede atât la mine, cât și în echipă.”

Mergând mai departe de la echipă și proiecte, am întrebat-o pe Andra despre valorile și pasiunile ei personale, cât și despre ce o motivează la lucru. Și am învățat că este o persoană care apreciază libertatea atât în gândire cât și în acțiune, și căreia îi place să se diferențieze de ceilalți prin originalitate. În viața personală este pasionată de design, și de asemenea îi place foarte mult Formula 1, acesta fiind pentru ea un sport fascinant în care strategia și talentul se îmbină în cel mai expresiv mod.

„Pentru mine, alegerea de a mă alătura companiei a fost și datorită valorilor Bosch. Consider că mă pot dezvolta și pot crește ca lider datorită autonomiei pe care o am și a încrederii pe care am primit-o din partea organizației. În acest moment al vieții mele nu mi-aș dori să fac altceva față de rolul meu pe care îl am la Bosch. Îmi găsesc în fiecare zi motivația de a crește alături de echipa mea.”

În viața profesională este foarte pasionată de leadership. Crede cu tărie că un om poate avea o carieră de succes doar dacă își face jobul cu sufletul. Andra crede într-un leadership pozitiv și inspirațional. În viziunea ei leadership-ul nu este o destinație, ci o călătorie pe parcusul căreia planurile se schimbă des. Însă un lucru trebuie să rămână constant: pasiunea.

„Ca și lider încerc să ofer încrederea și libertatea de care oamenii au nevoie pentru a se dezvolta și încerc să fiu mereu acolo pentru a îndepărta unele obstacole ce pot apărea în acest proces de dezvoltare. De asemenea, îmi place să îi inspir cu pasiunea pe care o am pentru ceea ce fac și pentru lucrurile în care cred. În principal ceea ce îmi dă motivație mie ca și lider este să văd oamenii din echipă crescând, să văd că își ating obiectivele. Mă simt motivată de libertatea pe care o am și de faptul că pot să îmi aduc aportul personal în business.”

O motivează zilele dinamice și situațiile sub presiune pentru că acestea o determină să caute soluții creative. „Nu poți face acest job dacă nu îți plac provocările și dacă nu știi să îți tragi învățăturile potrivite din orice provocare. Cu siguranță una din cheile succesului atunci când îți dorești să construiești o echipă performantă este să găsești omul potrivit pentru job-ul potrivit, și de aici se naște și una din cele mai mari provocări: să găsim oamenii potriviți.”

În următorii ani, echipa Andrei va continua să crească. Dacă vrei să faci parte din această echipă pasionată, verifică pozițiile deschise, și alătură-te echipei!

Un material din campania: Let’s #inspire each other | Leadership @ Centrul de Inginerie Bosch
Citeste mai multe – aici

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Prefectul Sălajului, Toma Dari şi subprefectul Florin Florian au efectuat o vizită pe şantierul secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău din cadrul Autostrăzii Transilvania (A3).

Cine lucrează pe autostrăzile Sălajului. Turcii - da, românii - nu

Articolul următor
Traseul de biciclete Călățele – Sâncraiu se va conecta, în curând, cu secțiunea Sâncraiu – Huedin, rezultând o rută continuă de 7 km.

Se întregește traseul velo Huedin – Călățele. Conectare între cele două piste

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share