Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universal Alloy face recrutări masive pentru trei fabrici

Compania de componente aviatice cu trei unități de producție în Maramureș va organiza trasee speciale de autobuze pentru a-și aduce oamenii la fabrici.
Producătorul de componente aviatice are nevoie de oameni pentru trei unități de producție | Foto: UACE

Compania de componente aviatice cu trei unități de producție în Maramureș va organiza trasee speciale de autobuze pentru a-și aduce oamenii la fabrici.

Universal Alloy Corporation Europe (UACE) va asigura transportul gratuit cu autobuze pentru viitorii angajați din județele Maramureș și Satu Mare care vor munci la fabrici din Tăuții-Măgherăuș, Dumbrăvița și Medieșu Aurit.

Traseul de autobuze dedicate spre Dumbrăvița va grupa angajați din 18 localități, cel spre Tăuții-Măgherăuș, din 14 localități. Ruta de autobuze spre Medieșu Aurit va cuprinde opt localități, inclusiv municipiile Baia Mare și Satu Mare.

Mizează pe tinerii din zonă

În primăvară, UACE și-a prezentat oferta tinerilor din zonă. 27 de elevi cuprinși în proiectul “Caravana meseriilor”, de la școlile gimnaziale I. Slavici Tăuții de Sus, O. Goga și N. Bălcescu Baia Mare au vizitat uzina din Dumbrăvița.

UACE, companie cu 1.964 de angajați, investește 250 milioane euro în orașul Tăuții-Măgherăuș, lângă Aeroportul Internațional Maramureș, într-un complex de producție, proiectare și mentenanță cu 2.600 de job-uri.

Societatea este controlată de grupul Montana Tech Components (Elveția), lider mondial al producătorilor de componente din aluminiu pentru industria aeronautică. UACE a primit premii pentru cel mai bun furnizor Airbus și Boeing.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Administratorul producătorului TAF Presoil, Felicia Tulai, își propune să ducă povestea brandului peste hotare încât turiștii străini care vizitează Transilvania să-și dorească să treacă pragul micuței fabrici din Luna

Fabrica Luna Solai devine obiectiv turistic

Articolul următor

Dacia și Ford și-au crescut producția de automobile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share