Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul restaurant Marty își închide porțile după 23 de ani

Restaurantul Marty Society din Cluj-Napoca, primul din acest lanț, va fi dezafectat, pe terenul de pe str. Victor Babeș urmând să apară un bloc de locuințe.
Proprietarul rețelei Marty va transforma restaurantul din zona Hasdeu în ansamblu rezidențial

Restaurantul Marty Society din Cluj-Napoca, primul din acest lanț, va fi dezafectat, pe terenul de pe str. Victor Babeș urmând să apară un bloc de locuințe.

“Marty Society, prima locație Marty deschisă în 1999, își va închide ușile permanent. Mulțumim că ați fost alături de noi în această călătorie fascinantă și promitem să continuăm să creăm amintiri memorabile împreună”, a informat conducerea rețelei.

Aceasta a adăugat că vor fi funcționale unitățile Marty City, Sports & Grill, Muzeului, Eatery, Plaza Westside (Cluj-Napoca), Plaza (București) și Restaurants (Oradea). În locul celei de pe V. Babeș va fi ridicat un bloc, proiectat de biroul de arhitectură 3F Studio.

Apartamentele vor avea suprafețe de 55-65 mp, la parterul clădirii vor fi spații comerciale și medicale, iar la subsol, o parcare și un adăpost de protecție civilă. Decizia a fost luată odată cu apariția pandemiei, cu restricții care au generat reducerea drastică a vânzărilor în localuri.

Proiectul propus pe V. Babeș de către biroul de arhitectură 3F Studio

Extindere încetinită de pandemie

Anul trecut lanțul Marty, cu profil american și italian, a inaugurat prima sa franciză, la Oradea, o investiție de 1,5 milioane de euro. Întreprinzătorul Marcel Suciu avea, înainte de pandemie, planuri de extindere regională la Timişoara, Braşov și Satu Mare.

Partener al său în mai multe afaceri este Dan Isai, de la Salad Box. Rețeaua mai include Olivo Caffe & Bistro, Bistro Bujole, Olivo Coffee Roasters, Narcoffee Roasters, Transylvania School of Hospitality, Marty Events & Catering.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Analiză realizată de Universitatea Politehnica Timișoara. Ce meserii sunt căutate de angajatori

Articolul următor

Acoperișul fabricii RAAL, acoperit de fotovoltaice de 4 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share