Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O singură ofertă pentru extinderea ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Oradea

Oferta aparține asocierii formate din Precon Transilvania SRL – lider, Termoline – asociat 1, Lemacons – asociat 2 și Romger General Trade & Consultinng -asociat 3, având ca subcontractanți pe Al Sero Impex și Medical Gaz Plus.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 38.877.483,23 lei (fără TVA). Necesitatea noului ambulatoriu este dată de faptul că cel actual, de pe str. Republicii nr. 37, nu oferă condiții satisfăcătoare pentru cei care au nevoie de diverse servicii medicale.

Noul corp de clădire va fi construit pe str. Gheorghe Doja nr. 65, cu regim de înălțime D+P+3E, aici urmând să fie relocat Ambulatoriul integrat al Spitalului (în care funcționează și serviciul administrativ), situat în prezent pe str. Republicii nr. 37 din Oradea.

Ambulatoriul nou al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea se va construi din fonduri europene și din bugetul propriu al municipalității. Actuala clădire a unității spitalicești va fi extinsă pe latura vestică și nordică, ocupând o parte din platforma existentă destinată accesului auto și parcării, o porțiune din spațiul verde existent și drumul de acces în spatele terenului aferent imobilului.

Suprafața construită a clădirii propuse este de 5.491,22 mp, iar suprafața desfășurată este de 30.290,10 mp. Durata de execuție este de 18 luni. Proiectul presupune și dotarea cu aparatură și mobilier medical, precum și cu mobilier non-medical necesar desfășurării activității ambulatoriului.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ovidiu Cîmpeanu și Adrian Răulea au fost numiți în aceste funcții din cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE). Cîmpeanu și Răulea se vor pune în slujba ministrului Marcel Boloș. Primul îndeplinea funcția de director de dezvoltare în cadrul Primăriei Cluj-Napoca, iar al doilea, cea de director de programe al Zonei Metropolitane Cluj (ZMC), asociere inițiată de PCN. În MIPE mai activează un secretar de stat din Cluj: Csilla Hegedus, președinte al Fundației Transilvania Trust, care administrează Castelul Banffy din Bonțida.

Zona Metropolitană Cluj, finanțată de Banca Mondială

Articolul următor

O nouă ediţie a Festivalului MedievArtFest Ardud

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
15
Share