Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Freyrom va termina Podul Oașului – Răsăritului înainte de termen

Antreprenorul francez promite că va finalizarea lucrarea înainte de limita prevăzută în contract

Proiectul coordonat de constructorul francez are argumente să fie finalizat cu câteva luni înainte de termenul contractual, iulie 2023, consideră municipalitatea clujeană.

Aceasta a precizat că lucrările la noul Pod Oașului – Răsăritului sunt în grafic, iar stadiul lucrărilor este de 70%. Investiția se ridică la 4,6 milioane de euro. “Am fost în vizită de lucru la Podul Oașului – Răsăritului. În perioada următoare se va turna calea de rulare pe pod. Lucrările sunt în graficul de execuție.

Obiectivul proiectului de infrastructură constă în descongestionarea traficului din zonă, dezvoltarea și modernizarea orașului pentru a oferi clujenilor rute alternative de mobilitate”, a relatat edilul Clujului, Emil Boc.

Noul pod va avea patru benzi

Detaliile tehnice privind podul Oașului – Răsăritului includ o suprafață a terenului de 2.000 mp și o lungime a podului construit pe structură metalică de de 58 m. Secțiunea transversală a podului va avea 26 m.

Partea carosabilă cuprinde 4 benzi de circulație, 2 piste de biciclete și 2 trotuare. Rețelele edilitare de pe pasarela existentă vor fi relocate pe noua construcție, iar aici va fi instalat sistem de iluminat public arhitectural.

Proiectul este realizat de către asocierea Freyrom – Procons Group – Costin și Vlad Birou de Proiectare – Integrated Road Solutions. Valoarea contractului se ridică la 22,6 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Participare consistentă la festivalul de la Cluj: 90.000 de oameni în ziua a doua

Articolul următor

La Timișoara a fost inaugurată oficial fabrica de biciclete premium a germanilor de la Corratec

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share