Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Participare consistentă la festivalul de la Cluj: 90.000 de oameni în ziua a doua

90.000 de participanți erau consemnați de către organizatori în a doua zi a Untold Festival, veniți din peste 100 de țări ale lumii.

Au fost, pe scena principală, rapperul american G-Eazy, adept al stilului future house Don Diablo (Olanda), locul 7 în Top 100 DJ Mag, Paul Kalkbrenner (Germania). Cap de afiș, duetul Dimitri Vegas & Like Mike – (Grecia) s-a aflat la Cluj la a șaptea ediție a Untold. ,,Anul trecut nu am reușit să fim împreună, dar pentru că sunteți acum, aici, vă mulțumim!”, a spus Dimitri Vegas.

Olandezul Chico Rose, producătorul/DJ-ul American Gryffin, Bassjackers, Dirty Nano și Damian & Brothers au mai făcut parte din programul de pe scena principală a Untold.

Pe cele secundare au fost prezenți Richie Hawtin, artista hard-techno Amelie Lens, Anfisa Letyago, germanul Marcel Flenger, Maceo Plex (Galaxy), DJ Snow & MC Agent, Aqila Atak, Albert NbN, Rava, Azteca, Nane, Deliric X Silent Strike, Subfocus – Wilkinson (Alchemy)

Printre protagoniștii zilei de sâmbătă se numără David Guetta, Almud, Kungs, Major Lazer Soundsystem, Kygo, Alok, Oliver Heldens, BUG Mafia. În prima zi, vineri, organizatorii au consemnat 85.000 de participanți. Festivalul, unul dintre cele mai mari din Europa, are loc în perioada 4-7 august, la Cluj-Napoca.

15.000 de persoane sunt angrenate în derularea festivalului: echipa tehnică, autorități și voluntari. Organizatorii se așteptau la un aflux zilnic mediu de 90.000 de participanți. Mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor asigură măsurile de siguranță. În festival există și 700 de agenți privați de securitate. În perimetrul Untold sunt amplasate 2 spitale mobile și 4 puncte de prim-ajutor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Expertiză și expansiune, atuurile Rustler în România

Articolul următor

Freyrom va termina Podul Oașului – Răsăritului înainte de termen

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share