Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uniprest Instal dezvoltă primul ecosistem dedicat exclusiv profesioniștilor în instalații

În contextul economic actual, dominat de volatilitatea prețurilor și a stocurilor, lipsa predictibilității, nevoia de promptitudine în ofertare, și ca parte a procesului de rebranding și repoziționare strategică, Uniprest Instal dezvoltă primul ecosistem dedicat exclusiv profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România. O componentă a acestui ecosistem este  platforma Uniprest Instal Digital, lansată în luna mai a acestui an, care, de acum, va fi integrată în noul site și îmbogățită cu noi funcționalități tehnice, precum white labeling.

Platforma Uniprest Instal Digital oferă partenerilor, re-sellerilor, firmelor de execuție în instalații și dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale, un set de instrumente utile cu ajutorul cărora își vor optimiza fluxul de lucru. Astfel vor câștiga timp, vor putea face estimări corecte ale necesarului de materiale și vor fi permanent în controlul costurilor și al proiectelor pe care le derulează.

Atuurile noii platforme sunt: vizualizarea în timp real a stocurilor din cel mai apropiat depozit Uniprest Instal și din depozitul central, în funcție de proximitatea față de depozitul central; informații extinse despre produse (preț cu discount personalizat, fotografii detaliate), plasarea comenzilor online, indiferent de intervalul orar, vizualizarea comenzilor anterioare și a statusurilor acestora; management financiar în timp real (sold, scadențe, calendar de plăți) sau liste predefinite, gata realizate de specialiștii Uniprest Instal, care pot fi plasate drept comandă sau white labeling, care permite unui partener să trimită, direct din platformă, oferte personalizate cu brandul propriu către clienții săi.

”Misiunea noastră este să construim cel mai complex ecosistem de business, în care clienții și furnizorii noștri au acces la o suită de instrumente de business cu ajutorul cărora își pot dezvolta afacerea și care îi ajută să facă față mai ușor provocărilor pieței și ritmului rapid al schimbărilor tehnologice din domeniul instalațiilor HVAC și echipamente de încălzire/răcire. Uniprest Instal Digital este piesa care completează acest ecosistem dezvoltat împreună timp de peste 13 ani, dar nu și ultima la care lucrăm pentru clienții noștri. Noul nostru slogan, Un viitor împreună, reflectă promisiunea pe care ne-o asumăm în fața clienților, furnizorilor și angajaților noștri. Am crescut împreună în ultimii 13 ani și vom continua să o facem, pe vreme senină sau pe furtună.”, declară Enikő Péter, Managing Director, Uniprest Instal.

”Prin white labeling venim în întâmpinarea partenerilor noștri și le oferim posibilitatea de a utiliza platforma Uniprest Instal Digital pentru a-și oferta propriile servicii. Dezvoltarea acestei funcționalități este rezultatul colaborării cu partenerii noștri și la sugestia lor, în urma derulării proiectului pilot Uniprest Instal Digital, în Cluj și Târgu Mureș, la începutul anului. În acest fel, am reușit să adunăm feeedback de la clienți asupra beneficiilor platformei și ce nevoi au, lucru care ne ajută, în continuare, să dezvoltăm noi funcționalități, care să se plieze pe necesități. În viitorul apropiat vom veni cu noi capabilități tehnice, cum ar fi:  integrarea cu sistemele interne ale clienților via API și project management extins.”, declară Attila Fazakas, Managing Director.

Lansarea platformei Uniprest Instal Digital va avea loc la Cluj, pe 8 septembrie, în cadrul evenimentului Expo Uniprest Cluj-Napoca 2022, organizat la Radisson Blu Hotel.

Evenimentul este dedicat profesioniștilor din domeniu, iar accesul se face strict pe bază de invitație. Pre-înscrierile se pot face pe site-ul Uniprest Instal – https://bit.ly/ExpoUniprestCluj

Investițiile care au fost alocate în acest an pentru dezvoltarea infrastructurii, digitalizare și dezvoltarea echipei se ridică la 850.000 euro.

Pe termen mediu și lung, compania are în vedere dezvoltarea infrastructurii și a logisticii Uniprest Instal pentru care estimează investiții în jur de 5 mil. euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zitec, partenerul UNTOLD pe securitate cibernetică

Articolul următor
Societatea bistrițeană de construcții a raportat apropierea termenului de finalizare a ansamblului său rezidențial Amicii Green Residence (AGR).

Amicii Building se apropie de final cu Green Residence

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share