Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Olga Melihov numită Country Head al MLP Group în România

MLP Group, dezvoltator de top, activ pe piața imobiliară industrială din Europa, își întărește echipa din România. În septembrie, Olga Melihov a devenit Country Head România, responsabilă cu dezvoltarea de noi proiecte industriale și logistice în această țară.

Olga Melihov este un manager cu aproape 20 de ani de experiență în sectorul imobiliar comercial in regiunea Europei Centrale si de Est. Ea conduce IB Consulting din 2007. Pe parcursul carierei, a lucrat pentru E-infra România, a condus BNP Real Estate România în calitate de Country Manager și, de asemenea, a lucrat ca International Development Manager la dezvoltatorul imobiliar Mayland Real Estate din Polonia, unde a fost în responsabilă cu dezvoltarea, comunicarea si activitațile de marketing ale companiei în Polonia si România. Este absolventă a Universității din București și a finalizat Real Estate Professional Executive Programme organizat de Solvay Brussels School of Economics & Management și Consiliul Polonez al Centrelor Comerciale. De asemenea, a absolvit programul de MBA la Universitatea Tiffin, SUA. Vorbește nativ limba română și este fluentă in engleză, rusă și franceză.

Pe lângă piețele din Polonia, Germania și Austria, MLP Group este activ în România, unde construiește un complex modern de depozite – MLP Bucharest Park West. Suprafața sa planificată este de 99.000 mp. Centrul logistic este situat în principala regiune a țării, la doar 15 km de capitală și în imediata apropiere a autostrăzii A1, ceea ce îl face foarte popular în rândul chiriașilor. Peste 22.000 mp din spațiul care cuprinde Faza 1 a proiectului a fost deja finalizat și închiriat integral. Următoarele faze sunt în pregătire.

“România este una dintre cele mai promițătoare piețe de spații de depozitare din Europa de Est. Țară cu o populație de 20 de milioane de locuitori are în prezent doar aproximativ 6 milioane mp de spațiu de depozitare. În comparație, Polonia, de două ori mai populată, are deja 25 de milioane de mp de astfel de spațiu. Piața din România și-a revenit din șocul pandemic și observăm o creștere puternică a cererii de spațiu de depozitare, în special din partea chiriașilor din retail și e-commerce. De aceea am decis să o punem pe Olga la cârma filialei noastre din această țară. Cu cunoștințele și experiența ei vaste, este perfect familiarizată cu condițiile locale de business și ne va putea ajuta nu numai cu comercializarea în continuare a MLP Bucharest Park West, ci și cu implementarea de noi proiecte în viitor”, a spus  Radoslaw T. Krochta, Președintele Consiliului de Administrație al Grupului MLP.

MLP Group este un dezvoltator renumit, proprietar și manager de parcuri industriale și logistice de înaltă calitate și parcuri de business pentru industria ușoară, care operează în Polonia, Germania, Austria și România. Compania deține și administrează un portofoliu de proprietăți cu aproximativ 1,55 milioane mp de spațiu existent și autorizat pregătit de construcție si închiriere. La sfârșitul anului 2021, valoarea activului net era de 1,82 miliarde PLN. MLP Group este listat la Bursa de Valori din Varșovia, din 2013.

Cu birouri în Varșovia, München și Viena, compania oferă soluții imobiliare personalizate clienților și chiriașilor din diverse industrii, inclusiv logistică, retail, e-commerce, producție și automotive.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dacian Badea, Bioforia: “Produsul bio este cel certificat ecologic”

Articolul următor

Transelectrica dezgroapă proiectul Tarnița. "Se poate face pe fonduri UE"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share