Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nopți de filme românești în Banat și Ardeal

Noaptea Albă a Filmului Românesc (NAFR) va avea loc, în 16 septembrie, în trei orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara și București.

Noaptea Albă a Filmului Românesc (NAFR) va avea loc, în 16 septembrie, în trei orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara și București.

Gândită ca un maraton de filme românești, NAFR va aduce în sălile de cinema cele mai așteptate producții ale anului, alături de actori, regizori și scenariști. Programul include 20 de proiecții simultane, în 11 cinematografe și spații alternative din cele trei orașe.

Spectatorii vor avea ocazia să urmărească în avanpremieră, la NAFR, filme precum “Capra cu trei iezi – câștigător al premiului publicului la TIFF 2022, “Om – câine” (foto), “Regele Mihai: drumul spre casă”, “Nunți, botezuri, înmormântări” sau “Glasul care strigă-n pustie”.

La Cluj-Napoca și la Timișoara, cinefilii se vor bucura de filme românești la Cinema Victoria. În București, filmele vor putea fi văzute la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Amfiteatru TNB, Cinemateca Union, București Mall, Grădina cu filme CREART, Muzeul Național al Literaturii Române – Sala Iosif Naghiu, Unteatru – Open Air, J’ai Bistrot.

NAFR este un eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, prezentat de Banca Transilvania și recomandat de TIFF Unlimited.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ofertantul declarat câștigător pentru zonele Gilău și Dej este Zadiloc (județul Maramureș) - cu propuneri de 58 și 51 de milioane de lei (fără taxa pe valoarea adăugată).

Zadiloc și Claro Build vor întreține drumurile din Dej, Gherla și Gilău

Articolul următor
Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) lansează proiectul DigitalUP, la Constanța, pe 12 septembrie.

Digital UP: o campanie reală pentru o lume digitală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share