Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz reia zborurile din Cluj spre Abu Dhabi

Compania low-cost Wizz Air a anunțat reluarea curselor de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) spre capitala Emiratelor Arabe Unite (EAU).
Abu Dhabi este considerat drept cel mai modern oraş din lume | Foto: AIAIC

Compania low-cost Wizz Air a anunțat reluarea curselor de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) spre capitala Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Începând din 29 septembrie, de pe AIAIC se reiau zborurile directe spre Abu Dhabi, operate de Wizz Air. Cursele vor fi operate în fiecare joi. Din noiembrie vor fi două zboruri săptămânale (miercuri şi sâmbătă / marţi şi sâmbătă).

Abu Dhabi este capitala EAU și unul dintre cele mai bogate orașe din lume. Are 200 de insule naturale. Cele mai multe atracții turistice se află pe Insula Yas, ce găzduieşte un circuit de Formula 1, parc natural, safari, parc gigant de distracţii.

Dintre punctele de atracţii turistice culturale se numără Marea Moschee, Palatul Emiratelor și Insula Saadiyat. Abu Dhabi este cel mai modern oraş din lume şi atrage anual milioane de turişti.

Măresc frecvența curselor din Transilvania

Wizz a anunțat creșterea frecvenței de operare a zborurilor sale din Cluj și Sibiu. Compania ungară va mări frecvența de operare a 30 de rute spre și dinspre Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Bacău și București.

Aeroportul Cluj are 60 de rute regulate spre 19 de țări din Europa și Orientul Mijlociu și șapte zboruri charter spre destinații turistice. Printre operatorii principali mai figurează Tarom, Lufthansa, Ryanair, Blue Air, Turkish Airlines, LOT, HiSky, Air Connect, Aeroexpress Regional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Municipalitatea clujeană a organizat o vizită de lucru la Podul Porțelanului, pe șantierul Freyrom.

Freyrom dă o garanție de 100 de ani pentru Podul Porțelanului

Articolul următor

ABA Crișuri inventariază ihtiofauna

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share