Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Silvoiței, amânat. Vremea a stricat planurile

“Din cauza prognozei meteorologice care anunță ploi abundente și temperaturi scăzute, Asociația Producătorilor și Artiștilor La Vultureni (APAV) a hotărât amânarea festivalului.

Organizatorii Festivalului Silvoiței, din comuna clujeană Vultureni, au decis amânarea evenimentului programat inițial în septembrie.

“Din cauza prognozei meteorologice care anunță ploi abundente și temperaturi scăzute, Asociația Producătorilor și Artiștilor La Vultureni (APAV) a hotărât amânarea festivalului. Nu a fost o decizie ușoară, date fiind pregătirile făcute și tot efortul depus atât de producători, cât și de organizatori, dar am decis aceasta în beneficiul vizitatorilor.

Ne imaginam că vom putea să petrecem un timp plăcut împreună chiar dacă e înnorat și sunt puține precipitații, făcând parada umbrelelor colorate și a cizmulițelor, însă la doar 11-14 grade și 30-40 l/mp de ploaie va fi mai mult o neplăcere atât pentru participanți, cât și pentru organizatori”.

Returnarea de bani, la cerere

APAV a decis schimbarea datei. “Pentru toți cei care au achiziționat bilete online deja, dorim să le mulțumim pentru sprijinul acordat, și îi anunțăm că vor putea folosi aceste bilete pentru oricare din zilele de 8 sau 9 octombrie. Dacă nu pot ajunge, vor primi integral bani înapoi.

Se păstrează structura evenimentului cu multe activități pentru copii, ateliere creative, jocuri și timp în aer liber și sperăm că weekendul 8-9 octombrie să ne răsfețe cu soarele cald al toamnei. Veți putea cumpăra multe preparate locale, silvoiță, și în măsura posibilităților, se va prepara live.

Vă încurajăm să susțineți producătorii locali care s-au pregătit mult pentru a vă putea servi cu bunătăți și au produse proaspete disponibile pentru a fi livrate în acest weekend sau zilele următoare. Anul acesta, Festivalul Silvoiței aduce două zile de neuitat în armonie cu natura pentru întreaga familie”, conform APAV.

Prima ediție, în 2018

Comuna Vultureni se află la 25 km de Cluj-Napoca, iar comunitatea de artiști și producători din zonă a inițiat în 2018 prima ediție a Festivalului Silvoiței. Încă de la început, participanții s-au bucurat de mâncarea gătită pe foc de lemne și diverse activități potrivite pentru toate vârstele.

Participanții sunt așteptați cu silvoiță proaspătă, gătită live la ceaun, cu mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă. Toate activitățile pentru copii și adulți sunt gratuite pe baza biletului de intrare, excepție face ridicarea cu balonul cu aer cald, care este singura activitate cu o taxă suplimentară în cadrul evenimentului. Programul zilnic va fi de la 10:00 la 18:00, în 8 și 9 octombrie.

Festivalul Silvoiței este organizat de APAV împreună cu Fundația Romanian Business Leaders (RBL), Primăria Vultureni și Colina Nouă. RBL este vocea și vehiculul de acțiune al liderilor de business pentru a construi o Românie în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască.

Alcătuită din 350 de lideri de business din toate regiunile țării, care își oferă voluntar expertiza, abilitățile și infrastructura de business pentru a crea proiecte în trei direcții: cultură antreprenorială, educație și bună guvernare, RBL și-a propus să schimbe România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Prin semnarea contractului, AIAIC va achiziționa echipamente aeroportuare pentru deszăpezire, degivrare/antigivrare a suprafețelor de mișcare și determinarea gradului de frânare.

Aerogara clujeană își cumpără echipamente pe bani europeni

Articolul următor

Clujul înființează o Unitate de Achiziții Publice Centralizată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share