Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Irlandezii, interesați de IT și agricultură la Cluj

Vicepreședintele Consiliului Județean, Istvan Vakar, a primit vizita unei delegații conduse de Paul McGarry, ambasadorul Irlandei la București.
Ambasadorul Paul McGarry a fost însoțit de Gemma Webb, președintele Asociației de Afaceri România – Irlanda

Domeniile agricol, tehnologia informației, Smart City și educație sunt cele mai vizate în zona Clujului de către oamenii de afaceri irlandezi.

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Istvan Vakar, a primit vizita unei delegații conduse de Paul McGarry, ambasadorul Irlandei la București. El a fost însoțit de Gemma Webb, președintele Asociației de Afaceri reprezentative pentru legăturile dintre România și Irlanda.

„Suntem onorați că Excelența Sa ne-a trecut încă o dată pragul. Această nouă întâlnire demonstrează faptul că Clujul e un județ extrem de atractiv din perspectiva potențialilor investitori.

Ne dorim ca mesajul nostru de sprijin și disponibilitate de colaborare să ajungă la un număr cât mai mare de agenți economici irlandezi, astfel încât să putem demara proiecte durabile și reciproc avantajoase, în domeniile de interes comun”, a spus vicepreședintele CJ Cluj.

Infrastructura Clujului, prezentată Irlandei

Vakar a vorbit despre cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul instituției, prezentând stadiul investițiilor care vizează edificarea Spitalului Pediatric Monobloc și construirea Centrului Integrat de Transplant.

Ambasadorului McGarry i-au fost furnizate informații despre oportunitățile oferite de Parcurile Industriale Tetarom și multiplele facilităţi pe care acestea le oferă investitorilor interesați să dezvolte afaceri profitabile în județul Cluj.

Vicepreședintele CJ a menționat entitățile culturale din subordine, investițiile instituției în infrastructura rutieră și Aeroportul Internațional Avram Iancu, prezentând oaspeților și activitatea Clusterului Agro Transilvania.

Patru domenii mari de interes

Acesta reunește cei mai importanți actori ai sectorului agro-industrial clujean, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, producători agricoli, procesatori, bănci și, nu în ultimul rând, mari companii de retail.

McGarry a manifestat un interes deosebit în ceea ce privește dezvoltarea schimburilor comerciale și impulsionarea relațiilor de colaborare în diverse sectoare, în special în ceea ce privește domeniile agricol, IT, educațional, cultural și Smart City.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Transporturilor le cere inginerilor din domeniu să se pregătească pentru legarea cu autostrăzi a regiunilor istorice

Articolul următor
Procedura de recepție de la Scala a fost anunțată la sediul municipalității.

TCI a finalizat modernizarea Cinema Scala. Demersuri pentru autorizare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share