Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Predare de ștafetă la vârful companiei Azomureș

Începând cu data de 1 octombrie, funcția de director general al Azomureș, cel mai mare și important producător de fertilizanți din România, va fi preluată de Josh Zacharias, care a ocupat până acum poziția de director comercial în cadrul companiei.

Josh Zacharias îl înlocuiește pe Harri Kiiski care se retrage de la vârful Azomureș din motive personale. Harri Kiiski a preluat conducerea companiei târgumureșene de la 1 ianuarie 2020, după ce anterior deținuse funcția de director operațional în Azomureș.

Acesta va mai rămâne în Târgu Mureș în luna octombrie, pentru a asigura tranziția lină a atribuțiilor spre noul director general.

Cu experiență în top management în cadrul Grupului Ameropa, Josh Zacharias a ocupat în trecut pozițiile de Chief Risk Officer în cadrul Ameropa, Elveția, sau director general și CFO al Impact Fertilisers din Australia, societate, de asemenea, membră a grupului. Noul director general al Azomureș are un MBA în finanțe și economie obținut la NYU Stern School of Business, SUA, și este licențiat în matematică al Carleton College, SUA.

Josh Zacharias ne-a acordat, de altfel, un interviu în 2020 când problema prețurilor la gaze naturale afecta deja producția de îngrășăminte a companiei.

Azomureș este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România. Azomureș furnizează și materii prime (Uree și Melamină) pentru mai multe obiective industriale din România. Producția anuală (în condiții normale de funcționare) este de 1,6 milioane de tone de îngrășăminte, aproximativ 75% din producție fiind destinată fermelor românești. Azomureș este parte din grupul elvețian Ameropa, unul dintre cei mai mari trader de îngrășăminte și cereale la nivel global.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările la Liceul Tehnologic Ioan Ossian (LTIO) se realizează din fonduri europene și implică internatul instituției.

Modernizarea Liceului Ossian costă 2 milioane de euro

Articolul următor
Air Connect va efectua zboruri regulate interne, luni și vineri, pe traseul Baia Mare – București, între AIM și Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC).

Air Connect își începe activitatea în Maramureș

Citește și:
În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului.
Citeste mai mult

A început Iulius Christmas Market

Bucurie și magie sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar aceste stări au pus stăpânire…
Citeste mai mult

ROMGAZ, investiție de 300.000 lei la ASE

În cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE), a fost inaugurat Amfiteatrul ROMGAZ, un proiect al Asociației Studenților…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share