Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fundația Comunitară Oradea și VPK Packaging, apel de finanțare în cadrul programului „PLANTROPOLIS” în Salonta.

Prin acest program Fundația Comunitară Oradea susține ideile de proiecte care cultivă grija pentru mediu și o promovează prin activități educaționale care sădesc obiceiuri sănătoase de la cele mai mici vârste.

Acest program este adresat instituțiilor de învățământ și ONG-urilor din Salonta care vin cu soluții pentru a dezvolta abilități ale adulților sau copiilor pentru amenajarea și întreținerea de grădini școlare sau comunitare, spații verzi experimentale sau spații speciale pentru compost.

Prin programul PLANTROPOLIS vor fi susținute minim 6 instituții școlare și ONG-uri de pe raza orașului Salonta. Va fi acordată suma totală de 54.000 lei pentru proiecte care aduc soluții inovatoare și creative la probleme de mediu. Fiecare instituție școlară/ONG finanțat, va implementa proiectul în perioada decembrie 2022 – iulie 2023. Sunt căutate inițiative mici și mari, deopotrivă, care au capacitatea de a influența grupuri extinse și chiar întregi comunități.

Depunerea proiectelor

Înscrierea proiectelor se va face prin completarea formularului de înscriere de mai jos și transmiterea lui pe adresa grantmanager@fundatiacomunitaraoradea.ro până la data de 30 octombrie 2022.

Aplicanții eligibili pentru concursul de proiecte sunt instituții școlare și ONG-uri care vor desfășura activitățile propuse în orașul Salonta.

Sesiuni de consultare

În perioada 10- 28 octombrie echipa Fundației Comunitare Oradea va oferi sesiuni de consultare de grup și individuale pentru rafinarea ideilor de proiecte și totodată, sprijin la completarea formularului de aplicare. Sesiunile de consultare se vor desfășura online, pe toată durata apelului de finanțare, în zilele de marți și vineri, în intervalul orar 15-16. Înscrierile se pot face pe adresa de email grantmanager@fundatiacomunitaraoradea.ro sau la numărul de telefon 0771358776.

Calendarul de desfășurare al programului „PLANTROPOLIS”

30 septembrie 2022 – Lansarea sesiunii de depunere proiecte;

30 septembrie – 30 octombrie 2022 – Transmiterea aplicațiilor/Organizarea unor sesiuni de consultare pentru potențialii aplicanți;

7 noiembrie – 11 noiembrie 2022 – Selecția proiectelor prin jurizare;

15 noiembrie – 18 noiembrie 2022 – Anunțarea proiectelor selectate;

21 noiembrie – 4 decembrie 2022 – Semnarea contractelor de finanțare (stabilire tranșe, calendar de activități, termene de raportare) și acordarea finanțărilor;

5 decembrie 2022 – 30 iunie 2023 – Implementarea proiectelor;

iunie 2023- Eveniment de închidere program Plantropolis la Salonta;

15 iulie 2023 – Raportarea finală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Orașul Ștei Virtual” – proiect de conservare digitală a caselor construite în stil totalitar de sovietici

Articolul următor
Noi reglementări ale taxei pe valoarea adăugată (TVA) la locuințe vor scumpi proprietățile cu mai mult de o cameră, conform agenției clujene Blitz.

Experții Blitz: noile reglementări la TVA vor scumpi locuințele

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share