Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua CreditAmanet și-a deschis trei agenții în Transilvania

Rețeaua CreditAmanet și-a deschis trei agenții în Transilvania

Sibiu, Brașov și Târgu-Mureș sunt orașele în care compania de tip holding și-a concentrat activitatea în zona Transilvaniei.

CreditAmanet a raportat afaceri în creștere cu 37% în primul semestru al anului (33 de milioane de lei), cu un profit în urcare cu 33% (3,6 milioane). Compania de tip holding dezvoltă trei linii de business: amanet, schimb valutar, comerț cu bunuri mobile.

„Bijuteriile din aur și produsele electronice se mențin în topul celor mai amanetate, dar și al celor mai bine vândute bunuri anul acesta, dacă ne referim și la activitatea de retail pe care o desfășurăm CreditAmanet.

Un trend ce reprezintă o particularitate a acestui an complicat din cauza situației internaționale o constituie preferința pentru bijuterii cu greutate mai mică, implicit cu un preț mai mic. Acest fapt denotă o atitudine precaută a consumatorilor”, dezvăluie Cosmin Popovici, CEO al CreditAmanet.

Apare amanetul de la distanță

Produsele electronice de larg consum (telefoanele mobile) sunt și în 2022 la mare căutare, în topul celor mai bine vândute la CreditAmanet. Proiectele de digitalizare vor fi o prioritate pentru companie, conform strategiei. Aceasta va introduce amanetul de la distanță, realizat online, cu posibilitatea obținerii unui împrumut fără deplasare la agenție.

„Demarăm și arhivarea electronică a tuturor documentelor interne și ne dorim să amplasăm tablete în toate cele 26 de agenții. Digitalizarea va contribui la desfășurarea sustenabilă a tuturor proiectelor noastre”, mai spune Popovici.

CreditAmanet este liderul pieței din București și al doilea jucător la nivel național. Aceasta deține companiile Digital Sale, Eurocredit Exchange, și operează cu 26 de agenţii în România. CreditAmanet are 130 de angajați care au deservit 2 milioane de clienți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Din 1 octombrie, Transilvania Digital Innovation Hub (TDIH) și-a început oficial activitatea în cadrul rețelei Europene de Centre de Inovare Digitală (EDIHs).

Transilvania Digital Innovation Hub se lansează în spațiul european

Articolul următor
Afacerile societății BIE din Dezmir - Apahida au crescut în primele șase luni ale anului, însă profitul a scăzut față de aceeași perioadă din 2021, conform mesajului administrației Bonas Import-Export (BIE) adresat acțonarilor.

Bonas schimbă strategia de business, în concordanță cu vremurile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share