Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Atelier September Furniture deschide un showroom de mobilă în Oradea

Atelier September Furniture este brandul în spatele căruia stă o fabrică de mobilă fondată în anul 2009.

Aceasta a fost creată de tatăl soțului meu, specializându-se pe mobilier HoReCa, din lemn masiv. Au urmat colaborări cu firme specializate în furnizare de mobilier HoReCa în toată Europa, iar mai apoi în SUA și Asia. Aceste colaborări continuă până în ziua de astăzi. Datorită unui incendiu suferit în anul 2011, soțul meu a fost nevoit să preia întreaga responsabilitate și să reconstruiască fabrica, fapt ce a durat câțiva ani de zile”, a declarat Larisa Suărășan, managerul Atelier September Furniture.

Piese din lemn masiv

Având o bază solidă în crearea de mobilier de calitate pentru export, compania a hotărât să se extindăși pe piața din România. Astfel a fost creat brandul Atelier September, prin care se aduc în atenția clienților piese moderne, din lemn masiv.

Reprezentanții Atelier September sunt eu și soțul meu, Radu Suărășan. Eu sunt licențiată în Management și Marketing, prin Facultatea Griffiths School of Management din Oradea. Iar soțul meu a terminat Facultatea de Construcții Civile din Oradea. Antreprenoriatul ne-a fost inspirat de părinții noștri, ambele familii având afaceri proprii”, se prezintă Larisa Suărășan.

Întregul proces de fabricare a produselor este realizat în fabrica din județul Satu Mare, în cadrul căreia lucrează 27 de angajați. Firma achiziționează doar bușteni de calitatea A/B. Lemnul este tăiat, uscat, iar mai apoi prelucrat și finisat cu diferite baițuri. Ulterior este tapițat după preferințele clienților.

Sursa noastră continuă de inspirație este frumusețea lemnului masiv. Prin produsele realizate încercăm să aducem un omagiu acestui material atât de prețios pe care îl găsim în natură”, se destăinuie managerul Atelier September Furniture.

Produse

Oradea este al doilea oraș din ţară în care se regăsesc pot fi testate produsele Atelier September Furniture, după Timișoara. În cadrul showroom-ului vor fi găsite scaune de dining și de bar, toate tipurile de blaturi prezentate pe website, canapele, fotolii precum și toate variantele de material și nuanțe de lemn disponibile pentru personalizarea produselor.

Deschiderea oficială a showroom-ului va avea loc în data de 7 octombrie, de la ora 17:00 pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 81, la parterul blocului Urbana Residence.

Următoarea zi, sâmbătă, 08.10.2022, vom fi Ziua Porților Deschise” în care vizitatorii vor primi un voucher discount extra pentru următoarea comandă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Laborator al viitorului, lansat de Tenaris în Sălaj

Articolul următor

Firmele timișene au fost prezente la Târgul de Agricultură Dublin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share