Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salvatorii montani din Satu Mare beneficiază de o antenă performantă

De la începutul lunii octombrie, Serviciul Public Județean (SPJ) Satu Mare dispune de o antenă performantă și un „up date” al repetorului de pe vârful Pietroasa care asigură o acoperire a cca 70% din Munții Gutâi, cca 40% din Munții Oașului si aproximativ 30% din Culmea Codrului.

Dacă la începultul colaborării cu STS în 2020, SPJ Salvamont Satu Mare opera doar cu un repetor, azi beneficiază de trei repetoare, iar în anul care vine vor mai fi montate încă două, în extremitățile montane ale județului astfel fiind acoperiți integral Munții Oașului, Munții Gutâi, inclusiv Culmea Codrului.

Toate aceste investiții către SPJ Salvamont SM sunt făcute de către Serviciul de Telecomunicații Speciale România si de către Consiliul Județean Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, a turiștilor, pentru asigurarea unui viitor în dezvoltarea unui turism montan civilizat și sigur.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), prin programul de educație cinematografică EducaTIFF, pe care îl derulează de 10 ani, va începe în școli Ora de Cinema, un program-pilot de educație cinematografică și educație prin film.

Industria cinematografică demarează un program pilot destinat tinerilor

Articolul următor
Managerii locali ai Sinohydro au fost convocați la sediul municipalității zălăuane

Sinohydro: “Terminăm Centura Zalăului anul viitor”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share