Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Metropolis, preluat de proprietarii Jacqueline

Hotelul și restaurantul Metropolis din Bistrița au fost preluate în administrare de către familia Cismas

O familie din Bistrița implicată în mai multe afaceri locale a preluat administrarea hotelului din localitate.

Hotelul și restaurantul Metropolis din Bistrița au fost preluate în administrare de către familia Cismas, cea care deține restaurantul fast food și terasa Jacqueline, dar și franciza Bolt în județ, conform Bistrița Business.

Metropolis a fost scos la vânzare de către Agenția Națională de Administrare Fiscală, în 2017, ca să recupereze din datoriile pe care societatea le avea către stat. Proprietarii au reușit să anuleze vânzarea, obținând un plan de reorganizare al societății aflate în insolvență.

Planul a fost reînnoit de instanță în 2021. De atunci, hotelul și restaurantul au funcționat cu intermitențe. Ultima încercare înainte venirea asociațiilor Jacqueline a avut-o unul dintre fondatorii Metropolis, Radu Chifa, prin firma Exclusive Business Express (deținută în acte de Emil Horga). În primăvara trecută, această firmă a preluat cu contract de închiriere hotelul și restaurantul, încercând să repornească afacerea.

Metropolis avea afaceri de 3,3 milioane de lei anul trecut, în creștere de la 2,9 milioane în 2020, în timp ce societatea a trecut de la o pierdere de 2,2 milioane în anul precedent la un profit de 3,7 milioane. Firma avea 50 de angajați. Asociații săi sunt Petru Rus (50%), Radu Chifa (49%), Floarea Chifa (1%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În august, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au însumat 61.263, consemnează Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj.

Untold a avut un impact redus asupra turismului din Cluj

Articolul următor

La MyAuchan din stațiile Petrom din județul Mureș alimentezi, faci cumpărături și îți vezi de drum

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share