Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de aproape 10 milioane de lei în Sebeș, pentru un bazin acoperit

Un bazin de înot acoperit va fi construit în Sebeș. Consilierii județeni din Alba urmează să aprobe indicatorii tehnico-economici și devizul general pentru obiectivul de investiții, în valoare de aproape 10 milioane de lei.

Proiectul prevede construirea unui bazin de înot acoperit în municipiul Sebeş, investiţie care să contribuie la creşterea numărului de practicanţi ai sportului de toate vârstele, cât şi la combaterea efectelor nefavorabile ale sedentarismului, respectiv reducerea abandonului şcolar şi selecţia unui număr cât mai mare de tineri care optează pentru sportul de performanţă.

Clădirea dispune de 2 vestiare separate pe sexe, echipate cu duşuri şi grupuri sanitare. Forma construcţiei este dreptunghiulară. Dimensiunile sunt de cca 28.80 m lăţime şi 33.70 m lungime.

Valoarea totală a investiţiei este de 9.845.043,31 lei, din care C+M 6.918.225,60 lei, cu TVA inclus şi va fi finanţată din bugetul local al Judeţului Alba.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târg de toamnă, organizat de crescătorii de ovine din Săsciori: „Acolo unde există colaborare, rezultatele sunt mai mult decât vizibile”

Articolul următor

Opt case tradiționale-monument din Charlottenburg, Timiș, vor fi reabilitate cu finanțare prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share