Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg de toamnă, organizat de crescătorii de ovine din Săsciori: „Acolo unde există colaborare, rezultatele sunt mai mult decât vizibile”

Asociația Crescătorilor de Ovine din Săsciori, condusă de medicul veterinar Dan Nicolae și administrația locală au organizat Târgul de toamnă, la care au luat parte crescători de ovine, producători locali, meșteșugari și comercianți.

„Acolo unde există colaborare, rezultatele sunt mai mult decât vizibile”, a comentat evenimentul președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel. Continuând tradiția Târgului Cepei, cu o vechime de peste 200 de ani, evenimentul a fost organizat într-o locație nouă, în apropierea satului Sebeșel, și a adunat mii de oameni din comună și din împrejurimi, care au apreciat calitatea și diversitatea produselor, dintre care trebuie menționate brânzeturile și alte produse lactate, sloiul de oaie și, nu în ultimul rând, ceapa, specifice zonei.

La Târgul de la Săsciori au fost prezenți 120 crescători de ovine de pe Valea Sebeșului, cu peste 6.000 de oi țurcane și comercianți cu diferite produse alimentare și nealimentare. La acest târg au fost prezenți peste 2.500 de participanți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect de aproape 7 milioane de euro, câștigat de Universitatea din Brașov pentru digitalizare

Articolul următor

Investiție de aproape 10 milioane de lei în Sebeș, pentru un bazin acoperit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share