Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 800 de locuri de muncă la Bursa de la Aleșd. Vezi ce companii fac angajări

Bihorenii din zona Aleșdului care își caută un loc de muncă au șansa de a-l găsi dacă participă la Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc, joi, 03.11.2022, la Centrul de Cult şi Cultural Bocskai Istvan din Aleșd, în intervalul 09.00-16.00.

La Bursă s-au înscris 23 de angajatori care oferă circa 800 de locuri de muncă, 40 dintre acestea fiind pentru persoanele cu studii superioare”, ne-a informat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Bursa Locurilor de Muncă de la Aleșd este organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara, Interlog Com SRL și Corporactive Consulting SRL, în cadrul proiectului „SICONET – Servicii Integrate, Calificare și Ocupare, pentru tinerii NEETs” – POCU/909/2/4/150192.

Companii prezente

La Bursă participă: PGS Sofa, Celestica, Sandorlukacs Construct, SMA Metaltechnik, Reinert, Class Furn, Salesianer, GI Group, European Qaality Shoes, Sogefi, EBM Papst, Purem, Macomi, Nidec, Proxi Guard, Sedaset, Business Partners, Carrefour, Faist Metalworking, Olimp Impex.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firma din Arad care a ridicat stadionul Steaua vrea să repare o pasarelă pietonală pentru zece milioane de lei

Articolul următor
Compania de consultanță imobiliară ValorEasy consemnează că 7.579 unități individuale au fost vândute în județ, în primele 9 luni din acest an, conform datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Recul în piața imobiliară clujeană: la apartamente noi și vechi, terenuri și case

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share