Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul a atras fonduri europene de 1 miliard de euro

Consiliul Județean (CJ) Cluj a reușit ca în exercițiile financiare 2007-2013 și 2014-2020 să atragă o finanțare europeană de 1 miliard de euro prin intermediul proiectelor de dezvoltare a județului implementate sau aflate în derulare.

În această situație nu sunt cuprinse proiectele pregătite pentru a fi depuse prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Consiliul Județean (CJ) Cluj a reușit ca în exercițiile financiare 2007-2013 și 2014-2020 să atragă o finanțare europeană de 1 miliard de euro prin intermediul proiectelor de dezvoltare a județului implementate sau aflate în derulare.

Forul județean din Cluj a devenit astfel instituția care a atras cei mai mulți bani europeni dintre toate consiliile județene și primăriile din Regiunea Nord-Vest, cel mai probabil și din țară, conform conducerii acestuia.

„Creșterea calității vieții clujenilor și dezvoltarea armonioasă și echilibrată a întregului județ reprezintă, și pentru viitor, prioritatea absolută a activității CJ Cluj. Proiectele cu finanțare europeană de 1 miliard de euro atrași reprezintă cartea de vizită a acestei administrații județene. Clujul crește mai departe”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj,

Urmează accesarea de fonduri prin PNRR și prin programele operaționale aferente noii perioade de programare 2021-2027, fiind vorba despre proiecte mature, pregătite în avans de echipa din CJ Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Massif va avea loc în Poiana Brașov, în perioada 3-5 martie 2023.

Massif, bătut în cuie de Untold: 3-5 martie 2023

Articolul următor
Consiliul tehnico-economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat proiectul tehnic pentru tratarea și eliminarea deșeurilor din solul contaminat cu hexaclorciclohexan (HCH) și mercur (Hg).

Toxinele de pe traseul Autostrăzii Transilvania vor fi eliminate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share