Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Food-truck-uri pentru producătorii din Bihor

Producătorii autohtoni din Bihor își vor putea promova produsele în rulote tractabile moderne, adaptate cerințelor actuale de pe piață. Vineri, 11 noiembrie, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, a participat la recepția vehiculelor.

Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor (ADD Bihor), din subordinea Consiliului Județean Bihor, a achiziționat, printr-un proiect cu fonduri europene, patru vehicule de tip „food truck”:

  • 2 autorulote tip “food trailer model BH1” – pentru comercializarea de produse alimentare semiprocesate, procesate, ambalate sau neambalate (miere, zacuscă, mezeluri, brânzeturi, uleiuri, produse de artizanat sau manufactură etc);
  • o autorulotă tip “drinks trailer model BH2” – pentru comercializarea de băuturi alcoolice și non alcoolice (palincă, vin, suc, bere, etc);
  • o autorulotă tip “food trailer model BH3” – pentru producerea și comercializarea de produse de patiserie și brutărie (plăcinte, clătite, patiserie sărată și dulce, etc).

„Scopul acestui proiect este de a revitaliza economia rurală locală, ajutându-i pe producători să promoveze și să vândă produse tradiționale la târguri și festivaluri. În perioada următoare vom concepe un regulament pentru utilizarea acestor rulote”, a precizat Călin Gal, vicepreședinte al CJ Bihor.

Valoarea totală a achiziției a fost de 1.294.973,47 lei, inclusiv TVA. ADD Bihor a semnat contractul pentru livrarea vechiculelor cu SC Brain Agency SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, firma care a câștigat licitația publică.

Această achiziție face parte din proiectul „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în județul Bihor, Oradea și Hajdúbőszőrmény prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”, finanțat prin Programul Interreg V–A România – Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aversul monedei redă imaginea Palatului Vechi al BNR, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, stema României, valoarea nominală „10 LEI”.

Monedă aniversară de argint, vândută la BNR Cluj

Articolul următor
Michelin Anvelope Zalău (MAZ) va înlocui sursele clasice de energie folosite în activitatea de producție cu energie verde, pe care o va produce în curtea fabricii

Parc fotovoltaic la uzina Michelin din Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share