Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 30 de milioane de lei pentru rebilitarea termică a Spitalului din Nucet

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a proiectului de reabilitare a Spitalului de Psihiatrie Nucet.

Cererea a fost depusă de Consiliul Județean Bihor la începutul lunii aprilie.

Ce prevede proiectul

Proiectul prevede reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care își desfășoară activitatea Spitalul de Psihiatrie Nucet și Unitatea de Asistență Medico-Socială de Psihiatrie Nucet. Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței din punct de vedere energetic, prin reducerea consumului anual de energie și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Atingerea acestor obiective presupune reabilitarea anvelopei construcțiilor, înlocuirea instalațiilor termice, sanitare și de iluminat. Valoarea estimată a investiției este de 30.628.503,82 lei, TVA inclus. Finanțarea proiectului depus de Consiliul Județean Bihor este 100% nerambursabilă.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet” va fi finanțat pe Componenta 5 din PNRR „Valul renovării”, pe axa prioritară 2 „Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

Alocarea pe Componenta 5, axa prioritară 2, din PNRR, unde sunt eligibile Consiliul Județean Bihor și municipiile din județ, este de 26,8 milioane de euro.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Festivalul Brazilor de Crăciun (FBC) prezintă în fiecare an concepte unice, creații care spun o poveste.

Untold participă la Festivalul Brazilor de Crăciun

Articolul următor
Proiectul noului pod de peste Tisa se ridică la 30 de milioane de euro | Foto CJM

Premierul a vizitat investiții publice și private din Maramureș

Citește și:
Citeste mai mult

Un nou pasaj subteran în Oradea

Un pasaj subteran în intersecția T. Vladimirescu – Oneștilor va facilita ieșirea din oraș spre autostradă. Consiliul Local…
Armin van Buuren revine la festivalul său de suflet, așa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relația care s-a creat între el și publicul Untold este unică.
Citeste mai mult

Armin van Buuren revine la Cluj

Unul dintre cei mai iubiți artiști  din line-up-ul Untold se întoarce pe scena principală a festivalului, în 2023.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
7
Share