Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marian Roman devine Managing Director pentru divizia Europolis Office – Pavăl Holding

Noua divizie, Europolis Office, parte din Pavăl Holding Properties, vehiculul de investiții imobiliare deținut de familia Pavăl, care a achiziționat  șapte proiecte emblematice de la CA Immo, va fi coordonată de Marian Roman, unul dintre cei mai respectați lideri din piața imobiliară, care a condus anterior echipa CA Immo din România.

Portofoliul preluat de Pavăl Holding Properties totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 165.000 mp. Cele șapte proiecte de birouri, Bucharest Business Park, Campus 6.1, Europe House, Opera Center 1 și 2, Orhideea Towers și River Place, sunt amplasate strategic în imediata apropiere a principalelor stații de metrou și a celor mai mari universități din București. Deși clădirile vor avea un nou proprietar, echipa de management care a asigurat an de an succesul portofoliului va rămâne neschimbată. Aceasta va continua să fie coordonată de Marian Roman, care condus echipa locală a CA Immo în ultimii 12 ani.

Cu o experiență de peste 20 de ani în toate procesele de real estate, de la development și leasing, la property și asset management, echipa coordonată de Marian Roman a reușit să consolideze de-a lungul timpului poziția CA Immo în topul celor mai importanți proprietari de clădiri de birouri din România.

„Mă bucur să mă alătur echipei Pavăl Holding și să pot contribui la dezvoltarea unui portofoliu imobiliar premium, 100% românesc. Într-o piață dinamică precum cea de real estate, experiența și constanța unei echipe pot face diferența atât în rata de ocupare a clădirilor, cât și în cea de retenție a chiriașilor. Contractele de închiriere a căror perioadă a depășit 15 ani sau rata de ocupare a portofoliului stabilă la aproape 100% sunt rezultatul eforturilor de echipă”, a declarat Marian Roman, Managing Director, Europolis Office Division, parte din Pavăl Holding Properties.

 

„Prin această achiziţie majoră reconfirmăm încrederea noastră în potenţialul pe termen lung al sectorului imobiliar din România. Consolidăm portofoliul Pavăl Holding cu clădiri performante de birouri, în locaţii ireplicabile din Capitală. În plus, ne bucurăm să preluăm şi echipa locală de management, o echipă bine sudată şi experimentată, care va continua să asigure succesul acestui portofoliu. Odată cu cei 165.000 mp de birouri putem spune că am preluat și peste 100 de ani de experiență“, a declarat Karina Pavăl, vicepreşedinte, Pavăl Holding.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Taxele și impozitele orădenilor vor fi indexare doar cu rata inflației în 2023

Articolul următor

"Tehnică pentru o viaţă" dezvoltată în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share