Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au aprins luminițele în Târgul de Crăciun Oradea

Târgul de Crăciun Oradea și-a deschis porțile, ocazie cu care zeci de copii, alături de primarul Florin Birta, au aprins luminile de sărbători.

 

Mii de orădeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a asista la aprinderea luminilor de sărbători. Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 2 – 26 decembrie, în timp ce iluminatul festiv va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Din 2 și până în 26 decembrie orădenii, și nu numai, sărbătoresc magia sărbătorilor de iarnă în Piața Ferdinand și în Piața Unirii, care se îmbracă în decoruri de poveste.

Târgul de Crăciun din Piața Ferdinand

În Piața Ferdinand, tradiționalele căsuțe de lemn îi așteaptă pe vizitatori cu cadouri meșteșugite, podoabe de iarnă, dulciuri și bunătăți locale. Tot aici, este pregătită o zonă dedicată celor mici, cu multă distracție și surprize.

Piața Unirii este gazda generoasă a unei roți gigantice, unui patinoar și a zonei cu clasicele food-trucks, doldora cu delicii culinare. Moș Crăciun va sosi la căsuța lui de lângă bradul mare cu voie bună și surprize pentru copii.

La scena din Piața Unirii ne așteaptă un program de spectacole colorat și festiv, cu colinde românești, dar și de pe alte continente, cu datini și tradiții bihorene, precum și cu concerte de zile mari.

#OrașulFaptelorBune

Totodată, în perioada 16 – 22 decembrie, Oradea redevine #OrașulFaptelorBune. Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care dăruiește.

Orașul Faptelor Bune revine la Oradea

Timp de o săptămână, zi și noapte, DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin se mută în Casa Radio ZU din Oradea și încep maratonul de fapte bune.

Iluminatul festiv este realizat, anul acesta, în Piața Unirii, str. Vasile Alecsandri, Podul Sfântul Ladislau, Piața Ferdinand, str. Republicii (zona pietonală), str. Libertății + str. Grigorescu, str. Aurel Lazăr și Primăria Oradea. Decorațiunile și montajul sunt asigurate de MK Illumination.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Edilul Clujului vrea să convingă olandezii să ne lase în Schengen

Articolul următor
Platforma X Party & Networking (XPN) adună oameni din domenii diferite: diplomație, instituții publice, universități, profesii liberale, media, organizații profesionale.

XPN și-a făcut focus grup IT&C. Prima reuniune: la Madd Electronics

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
12
Share