Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania devine partener principal al Timișoarei în proiectul Capitală Europeană a Culturii

Banca Transilvania este partenerul principal al Capitalei Culturale Europene 2023 – Timișoara. Titlul conferit Timișoarei de către Parlamentul European înseamnă cea mai mare angrenare culturală din România – evenimente și inițiative pe tot parcursul anului viitor.

”Felicităm Timișoara pentru acest titlu. Pentru noi, Timișoara 2023 este un proiect de țară și ne vine natural să ne implicăm pentru că simțim că este rolul nostru să fim acolo, să finanțăm, să susținem România și românii. Întreaga efervescență culturală, turistică și socială care se construiește în jurul acestui titlu poate genera investiții, prosperitate și poate fi startul unui cerc virtuos. Se creează competențe în diferite industrii – cum ar fi cele creative sau turism – și care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a orașului și a regiunii. Îi invităm pe timișoreni să se bucure de tot ce înseamnă acest proiect, iar pe românii din întreaga țară, să viziteze Timișoara, declară Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Parteneriatul BT pentru Timișoara 2023 presupune mai multe obiective. Pe de o parte, banca susține la nivel centralizat promovarea și comunicarea proiectului, precum și proiectele mari ale Centrului de Proiecte Timișoara și ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș în baza unei sponsorizări. De asemenea, Banca Transilvania se angajează să susțină descentralizat Programul Cultural Timișoara 2023, ONG-urile și operatorii care implementează Timișoara 2023.

BT va pune la dispoziția operatorilor din Programul Cultural Timișoara 2023 produse și soluții de finanțare concepute pentru a susține activitatea acestora și programul.

Capitala Europeană a Culturii este un titlu onorific conferit, pentru un an, de Parlamentul European unui oraș sau mai multor orașe, în urma evaluărilor candidaturilor localităților participante la competiție. Acesta contribuie la dezvoltarea culturală, socială și economică a unor localități și regiuni din Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sistem nou de securitate la Aeroportul Timișoara. Lichidele și electronicele nu mai sunt prezentate separat la controalele de securitate

Articolul următor
Invitații evenimentului "CEO Conference - Shaping the Future" au dezbătut viitorul globalizării în contextul ultimelor evoluții la nivel mondial.

Managerii marilor companii din România au trasat scenarii postcriză la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share